0
Coș
Elementul nu a fost selectat

Compania «MAXIMUM» - cea mai mare reţea de magazine de tehnică de uz casnic şi eletrocasnice din Republica Moldova invită la colaborare cumpărătorii cu ridicata. Noi oferim spre realizare tehnică mare şi mică de uz casnic, tehnică audio, foto, video, calculatoare, telefoane, produse electronice digitale, climatizoare, produse pentru distracţii, precum şi accesorii la preţuri competitive.

Avantajele colaborării cu nou:

 • О lista de preţuri actualizată cu informaţii recente cu privire la gama şi existenţa produselor la depozitul companiei;
 • Politica de preţuri, direcţionată spre menţinerea unor preţuri competitive;
 • Sistemul flexibil de plată;
 • Acordarea creditelor marfare pentru clienţi permanenţi (* opţional);
 • Posibilitatea de a rezerva marfă la depozit, fără a face orice plată în avans;
 • Posibilitatea de a livra marfa, ce nu este în lista de preţuri, la comanda clientului;
 • Livrarea mărfurilor la depozitul dealerului (* opţonal);
 • Susţinerea dealerilor cu informaţie.

Cum să devii dealer?

Dealer al companiei «MAXIMUM» poate deveni orice companie cointeresată într-un furnizor de tehnică de încredere, ce îndeplineşte cerinţele circulaţiei de start şi respectă preţul cu amănuntul final.

Pentru a da start colaborării, e necesar să îndepliniţi unul din următorii paşi:

Să îndepliniţi formularul de înregistrare şi să-l expediaţi la departamentul dealeri prin e-mail: sales@maximum.md sau prin fax: +373 (22) 279-785.

După ce se va lua cunoştinţă cu informaţia primită, Dvs., veţi fi contactat de managerul departamentului angro şi se va stabili locul, data şi ora întâlnirii pentru cunoaşterea personală cu dumneavostră şi pentru a discuta detaliile de cooperare pe viitor. 

Politica de preţuri

Compania noastra lucrează după o sistemă de politică a preţurilor deschise. Principalul criteriu de determinare a preţului în colaborare cu clienţii departamentului Dealeri al companiei este de volumul de cumpărare a mărfii.

Astfel, reducere este posibilă chear la pima comandă!

Condiţii de plată

Achitări reciproce după bilanţ. Pentru fiecare dealer se duce evidenţa bilanţului personal, în care se transferă mijloacele transferate de dealer. La efectuarea achiziţiei mărfii mijloacele se debitează din bilanţ.

Metoda de evidenţă a achitărilor reciproce după bilanţ este foarte convenabilă şi benefică, aceasta oferă flexibilitate suplimentară în dirijarea resurselor financiare ale Dealerului: diminuarea riscurilor dealerilor, legate de creştere cursului valutar. Mijloacele transferate de către dealer se schimbă la cursul de convertire la data sosirii lor pe contul nostru de decontare.

Expedierea mărfurilor noilor clienţi al departamentului dealeri se efectuează numai în baza plăţii în avans de 100%.

Politica de credit

Pentru clienţii permanenţi al Departamentului Dealeri al companiei, care strict respectă condiţiile financiare, este prevăzută schema de creditare marfară. Informaţii detaliate cu privire la politica de creditare a companiei puteţi obţine de la managerul dumeavoastră personal.

Reguli de rezervare a mărfii

Aşa cum avem o mare cerere la tehnica noastră propusă, numărul de diferite produse, prezente în depozit permanent se schimbă. Pentru a garanta cu siguranţă primirea articolelor necesare, fiecare dealer poate să profite de serviciul de rezervare prealabilă a mărfurilor.

Rezervarea prealabilă se face fără plata în avans. Cererile pentru rezervarea mărfurilor le primesc managerii departamentuli dealeri prin e-mail, fax, telefon până la ora 17:00 înainte de ziua expedierii. Rezerva va asigura disponibilitatea comenzii dvs. la depozit timp de 1 zi. În această perioadă dvs. trebuie să confirmaţi ordinul de plată pentru comanda efectuată, punând în acord cu managerul personal al departamentului Dealeri retragerea mijloacelor din soldul dvs. sau expediind prin fax sau e-mail copia dispoziţiei de plată.

Suport informaţional pentru clienţii deparatementului Dealeri

Noi suntem conştienţi de importanţa susţinerii informaţionale pentru clienţii departametlui dealeri, aşa cum informaţia actuală şi la timp duce la optimizarea resurselor dealerului în efectuarea comenzilor şi colaborare cu firma noastră. Pentru punerea în aplicare a suportului informaţional pentru dealeri si cumpărătorii cu ridicata sunt create servicii de informaţii, de care pot beneficia fiecare dealer al companiei.

Compartimentul Dealerilor pe site-ul companiei

Pe Site-ul companiei este afişat catalog complet al companiei de produse furnizate, cu descrieri detaliate şi fotografii pentru toate poziţiile de marfă. Pentru comoditatea efectuării comenzii pe site este accesată funcţia de căutare parametrică şi comparaţie a produselor, de asemenea sunt oferite informaţii actuale privind evoluţia preţurilor şi inovaţiilor, care au apărut în asortimentul nostru.

Serviciul consultanţe tehnice

Folosindu-vă de ofertele Serviciului specializat în consultanţă tehnică, clienţii departamentului dealeri vor primi informaţii veridice cu privire la caracteristicile tehnice, compatibilitate, regulile de exploatare al echipamentelor din gamă.

Expedierea informaţiei dealerilor prin e-mail.

Expedierea informaţiei către dealer, are loc de regulă o dată în zi, şi oferă dealerilor informaţie curentă cu privire la următoarele:

 • Ştiri despre companie şi departamentului dealeri;
 • Modificarea regulilor şi condiţiilor de muncă cu dealerii;
 • Modificarea termenilor de garanţie şi condiţiilor de deservire;
 • Modificarea listei de preţuri: sosirea recentă a mărfurilor, lista produselor noi primite şi mărfurilor scoase din gama companiei;
 • Stirile departamentului de cumpărare al companiei, ce ţin de gama de produse furnizate;
 • Programele actuale de marketing şi preţurile planificate la promoţii.

Să se aboneaze la serviciul noastru de expediere a informaţie poate fiecare client al departamentuluide dealeri, expediind cererea la adresa: sales@maximum.md. Cererea trebuie să conţină următoarele informaţii:

 • Denumirea organizaţiei
 • Categoriile de produse ce vă interesează
 • Adresa de e-mail pentru corespondenţă
 • Managerul departament dealeri

Preluarea comenzilor de la dealeri:

Sugestiile şi propunerile dumneavoastră vă rugăm să le expediaţi la adresa electronică : sales@maximum.md, prin fax +373 (22) 220-419 sau prin telefon +373 (22) 549-942.

MAXIMUM - ALEGEREA PERFECTA!