0
Coș
Elementul nu a fost selectat

Plătești așa cum îți e mai comod! Toate metodele moderne de plată sînt accesibile la magazinul nostru online MAXIMUM. Alege ceea ce te potrivește mai bine!


Alege modul optimal de plată:

  1. Plata în numerar. Chiar n-ai nevoie de instrucțiuni :) 
  2. Plata cu card bancar. Fiecare magazin MAXIMUM acceptă carduri VISA / VISA Electron și MasterCard / Cirrus Maestro. Cumpărăturile in magazinul-online pot fe achitate prin terminal mobil la momentul livrării. 
  3. Plata cu card bancar online. Cumpărături în magazinul online poate fi platite direct pe site. Vei fi direcționat automat pe pagina securizată, unde vei introduce datele cardului pentru efectuarea plății. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL). MAXIMUM nu păstrează  nici un fel de detalii cu privire la card. 
  4. Plata prin transfer bancar. În caz cînd procurați pentru o unitate juridică, puteți să solicitați un cont de plată la care veți avea 3 zile lucrătoare ca să faceți transfer.
  5. Plata online prin sistemele Pay-Net și Bpay. Poți procura produsele de pe website-ul nostru oriunde ai fi, din orice țară a lumii. Un mod convenabil este oferit de paynet.md sau un cont bănesc personal la bpay.md. Pentru reîncarcarea contului introdu banii la cel mai apropiat terminal.
  6. Plata cu sistemele electronice. Acceptăm plăți cu Webmoney, Яндекс.Деньги, WalletOne, PayEER.
  7. Plata la bancă. Dacă n-ai posibilitate de-a plăti prin internet, totuș n-ai nevoie să mergi numaidecît la magazin. Noi îți trimitem un cont, pe care îl poți tipări și intra cu el la oricare oficiu Mobiasbancа să efectuiezi plata. 
  8. Valuta Crypto. În curînd vom primi plățtile cu cele mai populare cryptomonede: Bitcoin - BTC, Litecoin - LTC, Ethereum - ETH, ș.a.


Aviz privind protecția confidialității a informațiilor despre clienți și pulitica de securitate.
În conformitate cu legea Privind protecţia datelor cu caracter personal № 133/2011 cu privire la protecția datelor cu caracter personal, site-ul maximum.md este obligat să utilizeze datele Dvs. cu caracter personal, exclusiv în conformitate cu nivelul de securitate cerut și doar în scopurile menționate. Site-ul maximum.md nu are drept de acces și respectiv nu stochează informații de ordin confidențial, care se referă la cardurile bancare ale cumparatorilor.


Contacte Suport Clienți:

Adresa:

 MD-2000, RM, mun. Chișinău, bul. Gagarin, 16
Tel:

+373 22 54-54-54
Tel:

+373 22 26-01-60
E-mail: