Plătești așa cum îți e mai comod! Toate metodele moderne de plată sînt accesibile la magazinul nostru online MAXIMUM. Alege ceea ce te potrivește mai bine!

Alege modul optimal de plată:
 1. Plata în numerar. Pentru persoane fizice limita sumei unei cumpărături în numerar este de 99999,99 lei. Pentru persoane fizice suma unei cumpărături în numerar nu poate depăși suma de 9999,99 lei. Limita lunară a cumpărăturilor persoanelor fizice în numerar nu poate depăși suma de 99999,99 lei.
 2. Plata cu card bancar. Fiecare magazin MAXIMUM acceptă carduri VISA / VISA Electron și MasterCard / Cirrus Maestro. Cumpărăturile în magazinul-online pot fi achitate prin terminal mobil la momentul livrării. 
 3. Plata cu card bancar online. Cumpărăturile în magazinul-online poate fi plătite direct pe site. Vei fi direcționat automat pe pagina securizată, unde vei introduce datele cardului pentru efectuarea plății. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL). MAXIMUM nu păstrează  nici un fel de detalii cu privire la card. 
 4. Plata prin transfer bancar. În caz cînd procurați pentru o unitate juridică, puteți să solicitați un cont de plată la care veți avea 3 zile lucrătoare ca să faceți transfer.
 5. Plata online prin sistemele PayNet și Bpay. Poți procura produsele de pe website-ul nostru oriunde ai fi, din orice țară a lumii. Un mod convenabil este oferit de paynet.md sau un cont bănesc personal la bpay.md. Pentru reîncarcarea contului introdu banii la cel mai apropiat terminal.
 6. Plata cu sistemele electronice. Acceptăm plăți cu PayNet, Webmoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелёк.
 7. Plata la orice sucursală bancară. Dacă n-ai posibilitate de a plăti prin internet, totuș n-ai nevoie să mergi numaidecît la magazin. Noi îți trimitem un cont, pe care îl poți tipări și intra cu el la oricare oficiu Mobiasbancа să efectuiezi plata. 
 8. Plata în rate. Un mod foarte convenabil să împrumuți bani fără nici o dobândă sau comision este să cumperi ceva în rate. Alege opțiunea cu sau fără avans și beneficiază de un sistem onest, simplu și clar.
 9. Credit. Nu vă faceţi griji despre calculări dificile, doar alegeţi suma și termenul creditării şi noi vă vom oferi un plan optimal de rambursare. Decideţi, care este suma lunară convenabilă pentru Dvs, şi noi vă vom ajuta să alegeţi un tip de credit potrivit.

  Răsfață-te cu un produs mai premial sau cumpără mai multe produse cu ajutorului programului de plăți în rate. Poți ridica marfa în aceeași zi cu avans în valoare de 1/3 din preț sau chiar și fără avans! Restul poți rambursa începând cu luna următoare.
Contacte Suport Clienți:
Adresa:

 MD-2000, RM, mun. Chișinău, bul. Gagarin, 16
Tel:

+373 22 54-54-54
Tel:

+373 22 26-01-60   |   +373 79 26-01-60
E-mail:Aviz privind protecția confidialității a informațiilor despre clienți și politica de securitate. În conformitate cu legea Privind protecţia datelor cu caracter personal № 133/2011 cu privire la protecția datelor cu caracter personal www.registru.datepersonale.md, site-ul maximum.md este înregistrat în cadrul sistemului de evidență nr. 0001034-001, și este obligat să utilizeze datele Dvs. cu caracter personal, exclusiv în conformitate cu nivelul de securitate cerut și doar în scopurile menționate. Site-ul maximum.md nu are drept de acces și respectiv nu stochează informații de ordin confidențial, care se referă la cardurile bancare ale cumpărătorilor. 

Nr. Notificării privind inițierea activității de comerț P-0780/2019 de la 26/04/2019.