REGULAMENTUL

CAMPANIEI PROMOȚIONALE

 ” Tombola Momentană”

ORGANIZATĂ DE CĂTRE ” Maximum Electronic” SRL

  1.  Denumirea campaniei promoționale: ”Tombola Momentană” (în continuare denumită ”Promoție” sau „Tombolă”).
  2.  Organizatorul campaniei promoționale: ”Maximum Electronic” SRL, IDNO/cod fiscal:1016600011040, cu sediul: MD-2032, str. Sarmizegetusa, 33 of. 1, mun. Chişinău, Republica Moldova. www.maximum.md; tel. 022-545-545.
  3.   Perioada Promoției și data tombolei: Perioada – 11.12.2021; Sfârșitul- 22.01.2022. Tombola va avea loc pe data de 23 ianuarie 2021 16:00 în direct la Jurnal TV.
  4.  Spațiul desfășurării Promoției: Magazine Maximum din Republica Moldova:

 -  or. Chisinau, str. Mircea cel Batrin 24/6,

 - or. Chisinau, str. Moscova 9/5,

 -  or. Chisinau, str. Gagarin 16,

 -  or. Chisinau, str. Decebal 139,

-  or. Chisinau, str. Ion Creanga 49/2,

-  or. Chisinau, www.maximum.md

-  or. Chisinau, str. St. cel Mare 65

-  or. Cahul, str. Piata independentii, 3

-  or. Balti, str. St. cel Mare 36

-  or. Comrat, str. Tretiakov, 37 a

-  or. Taraclia, str. Lenin, 143/5, nr.2

5.  Participanții la Promoție.

Promoția este destinată persoanelor fizice, consumatori finali, cumpărători ai oricăror produse cu un preț mai mare decât 500 lei. Pentru a fi recunoscută calitatea de Participant, persoana fizică care pretinde la calitatea indicată trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani, să aibă capacitate deplină de exercițiu, din momentul începerii Promoției şi să achiziţioneze marfa în valoare minimă stabilită pentru promoţie.

6.  Mecanismul participării la Promoție și condiții de participare.

- În perioada Promoției, pentru  a adera și participa la ea, participantul – persoana fizică sau juridică, trebuie sa achizitioneze (cumpărătură unică) un produs în valoare de 500 lei (preț minim pentru o unitate).

- Proba achiziţionării produsului constituie bonul fiscal eliberat de către vânzătorul produsului. Neprezentarea bonului fiscal care probează cumpărarea produsului promoţional privează câștigătorul de dreptul de a participa la Tombola.

- La procurarea oricărui produs în valoare de 500 lei, unimomentan, participantul va primi bonul fiscal și un cupon de participare, pentru fiecare marfă mai mult decât 500 lei achitați. Cuponul este format din 2 părți, care au numere identice. Pe ambele părți, participantul va scrie data procurării, modelul produsului, numele, prenumele, numărul de telefon și semnează cuponul.

- O parte a cuponului cumpărătorul  îl aruncă în boxul pentru colectarea cupoanelor lîngă casa și o altă parte și bonul fiscal îi lasă la el pînă la Tombolă.  

- Tombola va avea loc pe data de 22 ianuarie 2022, la canalul JurnalTV, în direct la ora 16:00.

- Premiul mare este un apartament cu două camere în Chișinău.

- Câștigătorul extragerii poate participa la super joc unde are șansa de a câștiga un premiu suplimentar - o mașină Kia Rio. Pentru aceasta, câștigătorul va trebui doar să răspundă la apelul prezentatorului în timpul emisiei directe și să selecteze una dintre 10 bile de tombolă.

- În conformitate cu Codul Fiscal RM, cumpărătorul desemnat în rezultatul tombolei achită toate impozitele referitoare la produsul câștigat.

- Organizatorul nu este responsabil pentru erori de imprimare ale numerilor pe scratch cardurilor de participare și numelor premiilor. 

 - Participînd la tombolă, câștigătorul își rezervă dreptul de a permite organizatorului să comunice informația cu privire la datele personale indicate în cupon în mass-media.  

 - Câștigătorii vor fi apelați în timpul emisiunii. Lista câștigătorilor va fi afișată pe site-ul maximum.md.

 - Pentru a ridica premiul, Câștigătorul trebuie să se adreseze la adresa bd. Gagarin, 16 (magazin Maximum) până la 29.01.2022.  

 - Pentru a ridica premiul, participantul trebuie să prezinte buletinul de identitate, bonul fiscal  și partea detașabilă a  cuponului, care a rămas la el.  

 - În conformitate cu Codul Fiscal RM, cumpărătorul desemnat în rezultatul tombolei achită toate impozitele referitoare la produsul câștigat.

 - În caz de returnare a mărfii, cuponul nu mai este valabil pentru participare în Tombolă.  

 - Organizatorul nu este responsabil pentru erori de imprimare ale numerilor pe cupoanele de participare și numelor premiilor . 

7.  Produsele incluse în circuitul Promoției:  

 Toate produsele care sunt comercializate în magazinele ”Maximum” cu un preț mai mare decît 500 lei pentru o bucată.

8. Aderarea la Promoție.

 - Participantul – persoana fizică, îşi dă acordul pentru participare la promoţie şi acceptă toate condiţiile stabilite de Organizator, din momentul cumpărării şi achitării oricărui produs promoţional indicat în punctul 6 al Regulamentului.

 - Achiziţionarea produsului promoţional prezumă intenția exprimată a Participantului de a adera la Promoție în condiţiile de desfăşurare a ei (conform Regulamentului Promoţiei).  

 - Orice participant însă este în drept să refuze aderare, participarea la Promoție, precum şi a refuza premiul cîştigat, fără a avea consecințe în legătură cu refuzul declarat.

- Participantul care a aderat la Promoție poate oricînd refuza la ea, fără a avea careva obligații față de Organizator. Participantul care a refuzat Promoția după aderare pierde orice drept și creanță care rezultă din Promoția desfășurată.  

9. Câștigurile, premiile Promoției (Gama de premii): 22 de premii de electrocasnice, apartament în Chișinău și un automobil Kia RIO.

10.  Condiții de validare a castigatorilor.   

 Pentru ca un participant câștigător să poată primi premiul, el trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiții:

 A îndeplinit în mod corespunzător condițiile de participare la Promoție;

 Deţine bonul de casă pe produsele câștigătoare.

 Nu a  fost constatată careva fraudă.

 La eliberarea premiului, câștigătorul prezintă cec (bon fiscal), cuponul care are codul câștigător,  acte de identitate şi confirmă prin semnătură ridicarea premiului.

 Achită impozitul referitoare la cadou în conformitate cu Codul Fiscal RM

 Semnează un act de primire a cadoului.

11.  Protecția datelor personale.  

Tuturor participanților  la Promoție  le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea Republicii Moldova "Privind  protecția datelor cu caracter personal" nr.133 din 08 iulie  2011.

Prin transmiterea conform regulamentului a informației pentru participarea la Promoție, participanții își exprima acordul la colectarea și prelucrarea datelor personale ale lor și ale beneficiarilor de către Organizator și alte persoane, implicate de către Organizator pentru  asigurarea organizării Promoției.

Anunțarea câștigătorilor poate fi efectuată în forma publică. Participarea la Promoție constituie acordul potențialilor câștigători referitor la faptul că numele, câștigul, imaginea și vocea vor fi făcute publice, potrivit legislației în vigoare și folosit în materiale publicitare de către Organizator fără nici un fel de plată aferentă. Câștigătorii vor putea semna și o declarație scrisă în acest sens, conform celor solicitate de către Organizator, fără a le fi prejudiciată calitatea de câștigător și acordarea premiului, în situația în care nu ar fi de acord cu semnarea acesteia.

12. Încetarea campaniei promoționale.  

Prezenta Promoție poate înceta numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezenta Promoție.

13. Fraude și consecințele acestora. 

Se va considera și califica fraudă orice abatere de la condițiile Regulamentului, încălcare, executare în mod necorespunzător ale condițiilor sus menționate, admise de către Participant în perioada derulării Promoției.

 Consecințele  acțiunilor frauduloase ale reprezentanților Participantului se răsfrâng asupra ultimului, el fiind reprezentat de către persoanele autorizate la decizia sa.

 Pentru fraude comise la realizarea condițiilor de aderare, participare la Promoție, Participantul vinovat (din intenție ori imprudență) se va descalifica. În cazul respectiv, Organizatorul are dreptul de a urmări și a recupera câștigul, acordat în rezultatul unor acțiuni/inacțiuni frauduloase constatate.

 Constituie fraude și alte încălcări, admise de către Participant, indicate în prezentul Regulament ori care rezultă din conţinutul Regulamentului.

14. Litigii.  

 Eventualele litigii apărute între Organizator şi Participanții cu privire la orice aspect legat de desfășurarea Promoției se vor soluționa pe cale amiabilă, iar în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate în instanțele judecătorești competente din Republica Moldova.

15. Deciziile Organizatorului cu privire la aspectele organizaţionale a Promoție sunt finale și aplicabile tuturor Participantilor.

16. Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentative de fraudare a procedurii de derulare a Promoției, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea și desfășurarea Promoției.

17. Temeiul legal. Prezenta procedură de derulare a Promoției este întocmită și va fi respectată în conformitate cu prevederile Codului Civil al Republicii Moldova și prevederile Codului Fiscal al Republicii Moldova.

18. Organizatorul își rezervă dreptul de a interveni unilateral cu modificări la prezentul Regulament, dacă acestea se vor impune grație unor circumstanțe care nu depind de voința Organizatorului.

19. Participarea la Promoție exclude careva plăți și costuri de participare suplimentare la preţul de achiziţie a produsului promoţional.

20 Prezentul Regulament poate fi accesat oricând pe site-ul Organizatorului. Orice aviz, anunț, informație despre Promoție, modificări, completări ale Regulamentului se vor plasa pe site-ul www.maximum.md, fără a fi necesar o publicare în sursele mass-media, însă Organizatorul, la alegerea sa, poate recurge și la publicări în sursele indicate. 

Departamentul marketing

249 леев
Тип: сменная насадка для зубных щёток / Совместимые Устройства: 7500/7900 Center, 7500 OxyJet, 8000/8500 OxyJet, 8000/8500/8900 Center, 3000 Oxyjet, 1000 Oxyjet, 1000 Oxyjet / Количество насадок: 4
Код товара: 57568
6399 леев
5399 леев
Скидка 15%
Экономия 1000 леев
225 леев/мес
Аванс 2700
Срок 12 месяцев
Экран, дюймов: 6,6 / Разрешение экрана, пикс: 2340x1080 Full HD+ / Технология матрицы: Super AMOLED / Разрешение фото (основная), Мп: 48
Код товара: 138640
18999 леев
16999 леев
Скидка 10%
Экономия 2000 леев
779 леев/мес
Аванс 0
Срок 36 месяцев
Экран, дюймов: 6,36 / Разрешение экрана, пикс: 2670x1200 Full HD+ / Технология матрицы: AMOLED / Разрешение фото (основная), Мп: 50
Код товара: 193919
1039 леев
799 леев
Скидка 23%
Экономия 240 леев
37 леев/мес
Аванс 0
Срок 36 месяцев
Объём, л: 1,7 / Материал корпуса: металл (нержавеющая сталь) / Макс. потребляемая мощность, Вт: 1800 / Нагревательный элемент: скрытая спираль
Код товара: 48584
1039 леев
48 леев/мес
Аванс 0
Срок 36 месяцев
Объём, л: 1,7 / Материал корпуса: металл (нержавеющая сталь) / Макс. потребляемая мощность, Вт: 1800 / Нагревательный элемент: скрытая спираль
Код товара: 48579
1199 леев
55 леев/мес
Аванс 0
Срок 36 месяцев
Тип экрана: AMOLED / Разрешение экрана, пикс: 256x402 / Экран: сенсорный / Ёмкость аккумулятора, мАч: 208
Код товара: 182591
189 леев
UHS: 1 / Адаптер: SD / Класс: 10 / Встроенная память, ГБ: 64
Код товара: 67962
339 леев
Максимальная скорость LAN портов, Мбит/с: 100 / Количество LAN портов, шт.: 8 / Тип питания: от сети / Цвет: белый
Код товара: 28872
4999 леев
229 леев/мес
Аванс 0
Срок 36 месяцев
Тип: 2.0 / Управление: пульт ДУ / Отношение сигнал / шум, дБ: 85 / Суммарная мощность (RMS), Вт: 120
Код товара: 74001
2499 леев
115 леев/мес
Аванс 0
Срок 36 месяцев
Объём, л: 1,7 / Материал корпуса: металл (нержавеющая сталь) / Макс. потребляемая мощность, Вт: 3000 / Нагревательный элемент: скрытая спираль
Код товара: 68071
149 леев
Тип: 2.0 / Управление: на корпусе / Суммарная мощность (RMS), Вт: 6 / Частотный диапазон, Гц: 18-20000
Код товара: 62600
799 леев
699 леев
Скидка 12%
Экономия 100 леев
33 леев/мес
Аванс 0
Срок 36 месяцев
Макс. потребляемая мощность, Вт: 1000 / Термоизолированный корпус: да / Количество тостов: 2 / Регулировка степени поджаривания: да
Код товара: 68179
4199 леев
87 леев/мес
Аванс 2100
Срок 24 месяцев
Полностью беспроводные (TrueWireless): да / Вид наушников: вакуумные / Тип ношения: в ушной раковине / Пыле и влагозащита: да
Код товара: 106724
5999 леев
5599 леев
Скидка 6%
Экономия 400 леев
622 леев/мес
Аванс 0
Срок 9 месяцев
Макс. потребляемая мощность, Вт: 1300 / Тип управления: механический / Количество скоростей: 12 / Количество насадок, шт.: 10
Код товара: 28123
4999 леев
417 леев/мес
Аванс 0
Срок 12 месяцев
Макс. потребляемая мощность, Вт: 1500 / Резервуар для сока, л: 1,5 / Резервуар для мякоти, л: 3 / Количество скоростей: 2
Код товара: 30770
1299 леев
999 леев
Скидка 23%
Экономия 300 леев
46 леев/мес
Аванс 0
Срок 36 месяцев
Экран, дюймов: 6,0 / Разрешение экрана, пикс: 1440x720 HD+ / Технология матрицы: IPS / Разрешение фото (основная), Мп: 8
Код товара: 111585
Все Новости