Ingrediente | Modul de preparare |
Chiflă – 1 buc. | • Spălați legumele și le uscați; |
Zucchini - 1 buc. | • Feliați legumele; |
Roșii - 1 buc. | • Tăiați fileu de pui, bucăți mai mari; |
Castraveți murați - 1 buc. | • Carnea și legumele se marinează cu sare, piper negru, ulei de măsline și boia dulce; |
Fileu de pui - 1 buc. | • Carnea se grillează la grătarul de la Vitek (prinsă intre reșouri); |
Vinete -1 buc. | • Legumele și chifla le puteți coace pe grătar în poziția deschisă. |
Ardei dulce - 1 buc. | |
Brânză pentru Burger - 2 felii | |
Sare | Sosul |
Piper negru | • Încingeți într-o cratiță mică untul, gemul de gutui și muștarul; |
Boia dulce (paprika) | • După care adăugați vinul; |
Ulei de măsline | • Amestecați la foc încet, până sosul se îngroașă puțin. |
Pentru sosul de gutui | Acum este timpul asamblăm burgerul! |
Gem de gutui - 50 g | Pe baza din chiflă puneți: |
Unt - 30 g | - O felie de brânza |
Muștar - 1 lingură | - Rondelele de castraveți murați |
Vin alb - 20 g | - Zucchini |
- Vinete |
- Roșii | |
- Fileul de pui grilat | |
- Turnați sosul de gutui | |
- Încă o felie de brânză | |
- Ardei dulce | |
- Frunză de salată | |
- Acoperim cu a doua jumătate de chiflă. | |
Poante culinare
Nu ungeți chifla burger-ului cu sos, deoarece el se va absoarbe ușor și nu veți savura gustul adevărat al acestuia. Cea mai bună combinație este când se toarnă sosul deasupra cărnii sau în dependență de rețetă în interiorul burger-ului.
Am folosit: