0
Coș
Elementul nu a fost selectat

Zgârieturi, rosături, îndoieturi, tăieturi, crăpături pe plastic şi chiar lipsa ambalajului ... Orice erori neînsemnate, asemănătoare acestora, lipsesc noua marfă de aspectul comercial .

De aceea, reţeau de magazine «MAXIMUM» a creat departamente speciale de tehnică cu preţ redus. În aceste departamente este prezentată tehnică nouă, care din numeroase motive a pierdut aspectul comercial, dar caracteristicile sale tehnice corespund standardelor de fabrică şi normelor de consum şi starea nu afectează funcţionarea tehnicii.

Aveţi nevoie de un încălzitor într-un depozit, de un cuptor cu microunde şi un ceainic în oficiu, de un frigider sau de un televizor la vilă la preţuri minime? În acest caz, procurarea mărfii cu preţ redus e o modalitate perfectă de a cumpăra tehnică nouă de uz casnic, având buget limitat.

Uneori, acest defect neînsemnat şi deteriorările exterioare (zgârieturile, rosăturile, îndoieturile, crăpăturile pe plastic, etc) pot fi uşor înlăturate, dacă de depus puţin efort şi creativitate.

La tehnica care se află în departamentele de tip discount se oferă reduceri de până la 75%, ce de obicei este uneori mai jos decât costul de producţie.

Puteţi găsi tehnică de uz casnic a celor mai mari producatori din lume la preţuri reduse ne plătind prea scump şi ne alegând tehnica mai ieftină şi de calitate dubioasă.

* Preţurile sunt în lei pentru o unitate. Preţurile sunt afișate inclusiv cu toate reduceri şi sunt valabile numai în timpul campaniei. În conformitate discount ar trebui să fie înţeleasă de vânzare mărfuri la preţuri reduse. Acest produs este disponibil pentru vânzare până la epuizarea stocurilor. Produsele sunt certificate. Cadouri nu pot fi schimbate pentru un alt produs sau echivalentul acestuia în bani. Număr de cadouri este limitat.Compania îşi rezervă dreptul de a schimba termenii şi condiţiile de acţiune. Compania nu este responsabila pentru erori de imprimare. Imagine reprezentare şi caracteristici ale mărfurilor sunt doar pentru scopuri informaționale si poate diferi de realitate. Detaliile acţiunii cereți de la consultanți în rețeaua de magazine MAXIMUM, pe linie telefonică de informaţie 54-54-54 sau pe site-ul www.maximum.md.

Tehnica cu preţ redus, de asemenea beneficiază de obligaţiuni depline de garanţie şi de deservire de service, oferite de reţeaua comercială «MAXIMUM». După caracteristicile sale tehnice, tehnica de uz casnic cu preţuri reduse este în stare bună; cerinţele de securitate corespund standardelor admise; defectele, deteriorările, devierile de la complet – nu influenţează asupra utilizării mărfii destinaţiei sale directe.

Tehnica cu preţ redus poate fi divizată în 2 categorii:

1. Tehnică cu preţ redus doar după starea exterioară: zgârieturi, rosături, îndoieturi, crăpături pe plastic şi alte deteriorări cosmetice care nicidecum nu influenţează carateristicile de funcţionare ale tehnicii.

2. Tehnică, care a fost supusă unei reparaţii neînsemnate în scopul înlăturării defecţiunilor tehnice, depistate în timpul testării tehnicii.

Înainte de a ajunge pe rafturi, ambele categorii de tehnică cu preţ redus sunt supuse testării necesare în magazinul nostru: pentru toate produsele oferite este stabilit, că tehnica se află în stare de funcţionare în limitele normelor de exploatare stabilite pentru ea.

Procurând tehnică cu preţ redus, cumpărătorul are posibilitatea detaliat să facă cunostinţă cu cauzele reducerii şi semnează actul respectiv de reducere, în care sunt descrise toate defectele şi starea tehnică a modelului dat.