Zg├órieturi, ros─âturi, ├«ndoieturi, t─âieturi, cr─âp─âturi pe plastic ┼či chiar lipsa ambalajului ... Orice erori ne├«nsemnate, asem─ân─âtoare acestora, lipsesc noua marf─â de aspectul comercial .

De aceea, re┼úeau de magazine ┬źMAXIMUM┬╗ a creat departamente speciale de tehnic─â cu pre┼ú redus. ├Än aceste departamente este prezentat─â tehnic─â nou─â, care din numeroase motive a pierdut aspectul comercial, dar caracteristicile sale tehnice corespund standardelor de fabric─â ┼či normelor de consum ┼či starea nu afecteaz─â func┼úionarea tehnicii.

Ave┼úi nevoie de un ├«nc─âlzitor ├«ntr-un depozit, de un cuptor cu microunde ┼či un ceainic ├«n oficiu, de un frigider sau de un televizor la vil─â la pre┼úuri minime? ├Än acest caz, procurarea m─ârfii cu pre┼ú redus e o modalitate perfect─â de a cump─âra tehnic─â nou─â de uz casnic, av├ónd buget limitat.

Uneori, acest defect ne├«nsemnat ┼či deterior─ârile exterioare (zg├órieturile, ros─âturile, ├«ndoieturile, cr─âp─âturile pe plastic, etc) pot fi u┼čor ├«nl─âturate, dac─â de depus pu┼úin efort ┼či creativitate.

La tehnica care se află în departamentele de tip discount se oferă reduceri de până la 75%, ce de obicei este uneori mai jos decât costul de producţie.

Pute┼úi g─âsi tehnic─â de uz casnic a celor mai mari producatori din lume la pre┼úuri reduse ne pl─âtind prea scump ┼či ne aleg├ónd tehnica mai ieftin─â ┼či de calitate dubioas─â.

* Pre┼úurile sunt ├«n lei pentru o unitate. Pre┼úurile sunt afi╚Öate inclusiv cu toate reduceri ┼či sunt valabile numai ├«n timpul campaniei. ├Än conformitate discount ar trebui s─â fie ├«n┼úeleas─â de v├ónzare m─ârfuri la pre┼úuri reduse. Acest produs este disponibil pentru v├ónzare p├ón─â la epuizarea stocurilor. Produsele sunt certificate. Cadouri nu pot fi schimbate pentru un alt produs sau echivalentul acestuia ├«n bani. Num─âr de cadouri este limitat.Compania ├«┼či rezerv─â dreptul de a schimba termenii ┼či condi┼úiile de ac┼úiune. Compania nu este responsabila pentru erori de imprimare. Imagine reprezentare ┼či caracteristici ale m─ârfurilor sunt doar pentru scopuri informa╚Ťionale si poate diferi de realitate. Detaliile ac┼úiunii cere╚Ťi de la consultan╚Ťi ├«n re╚Ťeaua de magazine MAXIMUM, pe linie telefonic─â de informa┼úie 54-54-54 sau pe site-ul www.maximum.md.

Tehnica cu pre┼ú redus, de asemenea beneficiaz─â de obliga┼úiuni depline de garan┼úie ┼či de deservire de service, oferite de re┼úeaua comercial─â ┬źMAXIMUM┬╗. Dup─â caracteristicile sale tehnice, tehnica de uz casnic cu pre┼úuri reduse este ├«n stare bun─â; cerin┼úele de securitate corespund standardelor admise; defectele, deterior─ârile, devierile de la complet ÔÇô nu influen┼úeaz─â asupra utiliz─ârii m─ârfii destina┼úiei sale directe.

Tehnica cu preţ redus poate fi divizată în 2 categorii:

1. Tehnic─â cu pre┼ú redus doar dup─â starea exterioar─â: zg├órieturi, ros─âturi, ├«ndoieturi, cr─âp─âturi pe plastic ┼či alte deterior─âri cosmetice care nicidecum nu influen┼úeaz─â carateristicile de func┼úionare ale tehnicii.

2. Tehnică, care a fost supusă unei reparaţii neînsemnate în scopul înlăturării defecţiunilor tehnice, depistate în timpul testării tehnicii.

Înainte de a ajunge pe rafturi, ambele categorii de tehnică cu preţ redus sunt supuse testării necesare în magazinul nostru: pentru toate produsele oferite este stabilit, că tehnica se află în stare de funcţionare în limitele normelor de exploatare stabilite pentru ea.

Procur├ónd tehnic─â cu pre┼ú redus, cump─âr─âtorul are posibilitatea detaliat s─â fac─â cunostin┼ú─â cu cauzele reducerii ┼či semneaz─â actul respectiv de reducere, ├«n care sunt descrise toate defectele ┼či starea tehnic─â a modelului dat.