Garan╚Ťia ╚Öi service-ul conteaz─â?┬áNoi suntem un importator direct. Efectu─âm livr─âri doar de la produc─âtori oficiali ╚Öi toat─â marfa este certificat─â. Noi select─âm cu responsabilitate m─ârfurile achizi╚Ťionate, pentru a asigura lini╚Ötea ╚Öi ├«ncrederea ├«n calitatea tehnici cump─ârate. Totu╚Öi, nimic nu este ve╚Önic. Suportul de garan╚Ťie ╚Öi re╚Ťeaua de centre service v─â permit s─â nu v─â face╚Ťi griji pentru ziua de m├óine. Drept confirmare a obliga╚Ťiunilor de garan╚Ťie serve╚Öte talonul produc─âtorului sau talonul de garan╚Ťie MAXIMUM.

Pentru care m─ârfuri se ofer─â garan╚Ťie?┬áPentru toate m─ârfurile la magazinele noastre se ofer─â garan╚Ťie care confirm─â lipsa defec╚Ťiunilor de uzin─â. Garan╚Ťia variaz─â ├«n func╚Ťie de politica service a produc─âtorului. Termenul de garan╚Ťie este specificat ├«n talonul de garan╚Ťie, precum ╚Öi ├«n descrierea fiec─ârui produs de pe site-ul nostru.

Care este garan╚Ťia minim─â?┬áGaran╚Ťia minim─â, potrivit legii Republicii Moldova, este de 2 ani. ┬áDe asemenea, oferim o garan╚Ťie complet─â pentru tot ÔÇô de la 2 ani. Dar avem ╚Öi m─ârfuri cu garan╚Ťie de 3, 4, 5 ╚Öi chiar 10 ani.

Unde s─â solicita╚Ťi deservire pe garan╚Ťie?┬áDe deservirea pe garan╚Ťie se ocup─â centrele service, autorizate de produc─âtori. Dvs. pute╚Ťi g─âsi adresele ╚Öi telefoanele centrelor service pe talonul de garan╚Ťie sau urm├ónd link-ul ┬áÔÇö lista de centre service.

Dreptul la ├«ntre╚Ťinerea pe garan╚Ťie gratuit─â este acordat de talonul de garan╚Ťie, ├«n care se specific─â: modelul m─ârfii / num─ârul de serie / termenul de garan╚Ťie / data v├ónz─ârii m─ârfii / semn─âtura ╚Öi ╚Ötampila v├ónz─âtorului. V─â rug─âm s─â p─âstra╚Ťi talonul de garan╚Ťie pe toat─â durata de exploatare a m─ârfii.

Numai la exper╚Ťi.┬á├Än probleme de diagnostic, de repara╚Ťii pe garan╚Ťie ╚Öi post-garan╚Ťie, v─â rug─âm s─â v─â adresa╚Ťi doar profesioni╚Ötilor din re╚Ťeaua de centre Service ReServe. Nivelul ├«nalt de service este disponibil ├«n toat─â Moldova: la Chi╚Öin─âu, B─âl╚Ťi, Comrat ╚Öi Cahul. ┬áSpeciali╚Ötii certifica╚Ťi de categorie superioar─â, preg─âti╚Ťi centrele de instruire ale brandurilor, utilizeaz─â pentru repara╚Ťia tehnicii cele mai noi utilaje ╚Öi numai piese de completare noi de la produc─âtori.

Centrul  Service  ReServe prestează următoarele servicii:

 • Repara╚Ťia pe garan╚Ťie (gratis) a electronicelor, electrocasnicelor, precum ╚Öi a produselor digitale ╚Öi a gadget-urilor.
 • Repara╚Ťia post-garan╚Ťie (contra plat─â) a electronicelor, electrocasnicelor, precum ╚Öi a produselor digitale ╚Öi a gadget-urilor.
 • Conectarea ma╚Öinilor de sp─âlat, de uscat, de sp─âlat vase ╚Öi a aragazurilor, a cuptoarelor ├«ncorporabile, a plitelor de g─âtit, a ├«nc─âlzitoarelor de ap─â electrice ╚Öi pe gaz.
 • Proiectarea, instalarea ╚Öi pornirea-reglarea aparatelor ╚Öi sistemelor de aer condi╚Ťionat ╚Öi de ventila╚Ťie.

 • Contacte CS ReServe din Chi╚Öin─âu, B─âl╚Ťi, Comrat.


  Adresa:

  or. Chișinău, bd. Gagarin, 16
  or. B─âl╚Ťi, str. Shalom Aleichem, 75
  or. Comrat, str. Tretiacov, 33/3
  Tel.:

  +373 (022) 54-54-74
  +373 (231) 4-11-11
  +373 (231) 4-12-22

  +373 (298) 2-77-74
  E-mail:
  Site:

  www.reserve.md
  www.reserve.md
  www.reserve.md
  Program:
  *fără pauză de prân

  09:00-18:00 Luni ÔÇö Vineri
  09:00-14:00 Sâmbătă
  zi de odihn─â ÔÇö Duminic─â
  09:00-18:00 Luni ÔÇö Vineri
  09:00-14:00 Sâmbătă
  zi de odihn─â ÔÇö Duminic─â
  09:00-18:00 Luni ÔÇö Vineri
  09:00-14:00 Sâmbătă
  zi de odihn─â ÔÇö Duminic─â

Solicit─ârile vor fi analizate numai la prezentarea talonului de garan╚Ťie. Este de dorit s─â existe bonul de cas─â.
Garan╚Ťia pentru lucr─ârile care se execut─â se efectueaz─â ├«n conformitate cu legea privind protec╚Ťia consumatorilor ╚Öi altor acte legislative ale Republicii Moldova.


Centrul ┬áService ReServe efectueaz─â repara╚Ťii autorizate ╚Öi service pentru urm─âtoarele m─ârci comerciale: