0
Coș
Elementul nu a fost selectat

Asupra funcționalității climatizoarelor dvs. influențează multe condiții meteorologice – precipitații atmosferice, diferența de temperatură, puful copacilor înfloriți, praful urban și altele. Blocul interior al climatizoarelor se înfundă cu praf casnic, cu păr de animale de casă, cu aburi de la mâncarea ce o pregătim, fumul de tutun. Cu timpul, aceste poluări duc climatizorul dvs. la pierderea treptată a puterii respective, înfunda schimbătorul de căldură, provocând coroziune și uzura pieselor interne ale aparatului de aer condiționat.

A sosit perioada fierbinte. Au început să se defecteze climatizoarele din cauza murdăriilor acumulate. Dacă timp îndelungat nu curăţiţi climatizorul, se strânge praf şi este probabilă defectarea compresorului, înlocuirea căruia va costa pana la 400 $. În acelaşi timp, în blocul interior se înmulţesc bacteriile.

Climatizorul necesită îngrijire de calitate şi deservire regulată de întreţinere pe tot parcursul anului. Acest serviciu reprezintă un şir de activităţi îndreptate spre menţinerea capacităţilor tehnice puse climatizorului. Pentru mărirea funcţionalităţii climatizorului dvs., serviciul de deservire al companiei noastre recomandă să efectuaţi profilaxie regulată şi preventivă a echipamentelor instalate.

Noi oferim clienţilor noştri servicii de curăţire şi profilaxie a climatizoarelor. Profilaxia obişnuită costă de la 520 lei (în funcție de tipul și numărul climatizoarelor).

Filialele Centrului Service RE-SERVE sunt situat în Chişinău, Bălţi, Comrat.

Telefon de informaţii: 54-54-74 sau 26-01-57.