0
Coș
Elementul nu a fost selectat

Asupra functionalitatii climatizoarelor dvs. influenteaza multe conditii meteorologice – precipitatii atmosferice, diferenta de temperatura, puful copacilor infloriti, praful urban si altele. Blocul interior al climatizoarelor se infunda cu praf casnic, cu par de animale de casa, cu aburi de la mancarea ce o pregatim, fumul de tutun. Cu timpul, aceste poluari duc climatizorul dvs. la pierderea treptata a puterii respective, infunda schimbatorul de caldura, provocand coroziune si uzura pieselor interne ale aparatului de aer conditionat.

A sosit perioada fierbinte. Au început să se defecteze climatizoarele din cauza murdăriilor acumulate. Dacă timp îndelungat nu curăţiţi climatizorul, se strânge praf şi este probabilă defectarea compresorului, înlocuirea căruia va costa pana la 400 $. În acelaşi timp, în blocul interior se înmulţesc bacteriile.

Climatizorul necesită îngrijire de calitate şi deservire regulată de întreţinere pe tot parcursul anului. Acest serviciu reprezinta un şir de activităţi îndreptate spre menţinerea capacităţilor tehnice puse climatizorului. Pentru mărirea funcţionalităţii climatizorului dvs., serviciul de deservire al companiei noastre recomandă să efectuaţi profilaxie regulată şi preventivă a echipamentelor instalate.

Noi oferim clienţilor noştri servicii de curăţire şi profilaxie a climatizoarelor, cu reducere de primăvară. Profilaxia obişnuită costă 360 lei.

Filialele Centrului Service RE-SERVE sunt situat în Chişinău, Bălţi, Comrat.

Telefon de informaţii: 54-54-74 sau 26-01-57.

tizorul dvs. la pierderea treptata a puterii respective, infunda schimbatorul de caldura, provocand coroziune si uzura pieselor interne ale aparatului de aer conditionat.