Misiunea noastră. Misiunea companiei «MAXIMUM» este de a ajuta cumpărătorii să facă alegerea corectă şi să creeze lumea sa proprie emoţională şi confortabilă, plină de tehnică calitativă a celor mai renumite branduri mondiale. Scopul companiei este de a păstra clienţii fideli şi acumularea celor noi, aducând plăcere de la procurarea fiecărui produs.

Наши задачи:

1. Предлагать самый широкий выбор на рынке: современную и высококачественную продукцию от ведущих мировых брендов.
2. Делать товары доступными для людей с разными доходами.
3. Помогать покупателям правильно выбирать и создавать собственный эмоциональный и комфортный мир, наполненный качественной техникой от лучших мировых брендов.
4. Увеличивать базу лояльных клиентов компании посредством лучших предложений на рынке.
5. Сохранять лидерство на рынке и наращивать конкурентные преимущества.

Scopurile noastre. Noi lucrăm în scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii tuturor clienţilor noştri, acordând o atenţie deosebită tuturor aspectelor din momentul vânzarii până la deservirea post-vânzare, în deplină conformitate cu valorile noastre.

Perspectivele noastre. Noi tindem spre aceea, ca "tehnica favorită" de la magazinele «MAXIMUM» să devină ca membră a fiecărei familii din Moldova.

Devizul nostru. "Cumpărători satisfăcuţi - cea mai mare mândrie a companiei"

Valorile noastre (extras din politica companiei):

Comfort şi accesibilitate. Comoditate pentru vizitatori – principiul fundamental de muncă al rețelei noastre comerciale. Deschizând magazine noi moderne şi confortabile şi modernizarea celor existente, noi ne conducem în primul rând de tendinţa de a simplifica la maximum accesul vizitatorilor către produsele interesate. Principiul de deschidere şi de accesibilitate se reflectă în magazinele noastre prin aspectul confortabil, spațios, afişarea deschisă a mărfurilor, posibilitatea de a testa produsele alese la faţa locului, şi multe altele.

Deservire perfectă. Sentimentul de satisfacţie pe care clienţii îl iau cu ei, după vizitarea magazinelor noastre, este foarte important pentru noi. De aceea, la recrutarea personalului şi pregătirea lor profesională, noi punem accent deosebit pe abilităţile lor de comunicare, prietenie şi deschidere. Angajaţii reţelei noastre comerciale regulat fregventează seminare de instruire, organizate de către compania noastră independent sau în parteneriat cu companiile producătoare. Astfel, noi asigurăm competenţă maximă din partea consultanţilor noştri şi facem tot posibilul ca comunicarea duneavostră cu dânşii să fie plăcută şi informativă.

Dominare pe termen lung. Compania «MAXIMUM» - este o structură stabilă de afaceri, cu o istorie bogată şi experienţă mare pe piaţă. Perspectivele noastre de termen lung, noi le asigurăm prin contracte directe cu producatorii mondiali, numărul cărora permanent este în creştere, precum şi prin dezvoltarea reţelei comerciale, constând din clădiri şi construcţii proprii, şi nu arendate.

Calitatea. Ne străduim permanent să controlăm, nu numai fiabilitatea tuturor produselor, dar şi serviciile pe care le oferim.

Deservire post-vânzare maximă. Clienţii reţelei «MAXIMUM» sunt mereu liniştiţi pentru cumpărăturile sale – noi avem pe piaţă cea mai mare reţea de centre de deservire şi propunem cele mai bune condiţii de garanţie la produsele cu branduri reprezentative. Centrele noastre de deservire sunt aplasate în întreaga ţară, datorită acestui fapt, noi suntem mai accesibili si mai aproape de dumneavoastră.

Etica. Ne străduim să acordăm o atenţie deosebită valorilor umane şi morale în afaceri şi în serviciu.

Responsabilitate. Ne străduim să acordăm întotdeauna prioritate alegerilor serioase şi de încredere.

Obiectivele noastre (extras din politica companiei):

Să importăm şi să vindem produse moderne, fiabile, inofense, nedăunătoare mediului înconjurător, care din plin satisfac cerinţele clienţilor noştri.

Sistematic ne străduim să păstrăm poziţia dominantă de concurenţă la preţurile de vânzare cu amănuntul şi cu ridicata.

Să asigurăm respectarea standardelor de calitate la produselor şi servicii.

Să fim permanent punctuali cu livrările. Să creăm fluxul continuu de depozit, după sistemul "timp fix", fără stocuri intermediare.

Permanent să îmbunătăţim toate procesele, urmărindu-le pe acestea prin indicatorii efectivi. Să introducem doar tehnologii verificate.

Să creăm şi educăm liderii proprii, care cu sinceritate vor practica filosofia companiei.