0
Coș
Elementul nu a fost selectat

Plătești așa cum îți e mai comod!

Toate metodele moderne de plată sînt accesibile la magazinul nostru online MAXIMUM. Alege ceea ce te potrivește mai bine!


Alege modul optimal de plată:

  1. Plata în numerar. Chiar n-ai nevoie de instrucțiuni :) 
  2. Plata cu card bancar. Fiecare magazin MAXIMUM acceptă carduri VISA / VISA Electron și MasterCard / Cirrus Maestro. Cumpărăturile in magazinul-online pot fe achitate prin terminal mobil la momentul livrării. 
  3. Plata prin transfer bancar. În caz cînd procurați pentru o unitate juridică, puteți să solicitați un cont de plată la care veți avea 3 zile lucrătoare ca să faceți transfer.
  4. Plata online prin sistemele Pay-Net și Bpay. Poți procura produsele de pe website-ul nostru oriunde ai fi, din orice țară a lumii. Un mod convenabil este oferit de paynet.md sau un cont bănesc personal la bpay.md. Pentru reîncarcarea contului introdu banii la cel mai apropiat terminal.
  5. Plata cu sistemele electronice. Acceptăm plăți cu Webmoney, Яндекс.Деньги, WalletOne, PayEER.
  6. Plata la bancă. Dacă n-ai posibilitate de-a plăti prin internet, totuș n-ai nevoie să mergi numaidecît la magazin. Noi îți trimitem un cont, pe care îl poți tipări și intra cu el la oricare oficiu Mobiasbancа să efectuiezi plata. 
  7. Valuta Crypto. În curînd vom primi plățtile cu cele mai populare cryptomonede: Bitcoin - BTC, Litecoin - LTC, Ethereum - ETH, ș.a.