0
Coș
Elementul nu a fost selectat

 Suntem bucuroşi să anunțăm, că am devenit şi mai aproape de D-stră! Acum nu trebuie să așteptați deschiderea noului magazin MAXIMUM în oraşul sau satul D-stră. Am lansat livrarea în toată ţara! Acum oricare dintre produsele noastre poate fi achiziționat cu ajutorul unui singur clic în magazinul online www.maximum.md şi îl primiţi a doua zi în orice colţişor din Moldova! Gama noastră largă de produse, la cele mai bune preţuri, este maximum disponibilă în toată țara.

Tot ce trebuie să faceţi - să selectaţi produsul, să-l puneţi în coș și să finalizaţi comanda. Iar noi o livrăm în termen de la 1 până la 2 zile lucrătoare de la momentul primirii comenzii, direct la ușa D-stră, indiferent unde locuiți! Rapid, convenabil și la prețul accesibil.

 

 

 Costul livrării pe teritoriul Republicii Moldova (cu excepția or. Chişinău):

Greutate, kg
Livrate, Lei
de la 0 pînă 2 kg
55
de la 2 pînă 5 kg
70
de la 5 pînă 10 kg
75
de la 10 pînă 15 kg
80
de la 15 pînă 20 kg
90
de la 20 pînă 30 kg
120
de la 30 pînă 50 kg
150
de la 50 pînă 75 kg
200
de la 75 pînă 100 kg
250
de la 100 pînă 150 kg
300
Frigidere250
Frigidere Side By Side
350


 * Comenzile sunt livrate direct la uşa blocului sau poarta caselor particulare. Ridicarea comenzii la etaj, cugreutatea mai mare de 30 kg, este contra plată.

 

Datorită sistemului de plată online Bpay acum este posibil să efectuaţi plata din orice colţ al lumii. Serviciul nou de livrare poate fi plătit prin oricare modalitate dorită.

În magazinul online MAXIMUM astăzi sunt accesibile cele mai moderne metode de plată, de la carduri de credit pînă la sisteme de plăți electronice de bază. Noi vă oferim posibilitatea de a alege metoda de plată, care este cea mai convenabilă pentru D-stră: card bancar, cont pe bpay.md, terminal de plată sau prin utilizarea unui cont în sistemul de plăți externe (WebMoney, Yandex, WalletOne, PayEER).

Dacă nu aveți posibilitate să plătiți prin intermediul internetului, nu este  necesar să  mergeți la magazin. Puteți achita bunurile în orice filială Mobiasbanca prin contul de plată, pe care îl vom trimite dvstră pe e-mail.

Cumpăra direct de acasă. Obține comanda la pragul casei. Achiziționarea și livrarea cu ajutorul unui click!