0
Coș
Elementul nu a fost selectat

Noi ştim despre tehnică totul, de aceea noi avem cele mai mari vânzări. Noi cunoaştem cumpărătorii, deoarece studiem necesităţile acestora, le oferim dragoste şi avem grijă de ei.

Şi de aceea noi alegem modelurile producătorilor şi le propunem o combinaţie unică a preţului şi performanţei. Nu pierdeţi timpul în căutare şi comparare, oferta noastră e cea mai bună şi nu are analogi pe piaţă.

Suntem partener direct ale aşa companii renumite cum ar fi: Samsung, LG, Panasonic, Sony, Toshiba, Sharp, JVC, Canon, Whirlpool, Hotpoint-Ariston, Indesit, Electrolux, Zanussi, Philips, Braun, DeLonghi, Kenwood, Tefal, Rowenta, Moulinex şi ale multor alte mărci de frunte din lume.

Astfel, condiţiile unice de lucru cu producătorii internaţionali, asociaţi cu etalonul magazinelor «MAXIMUM», ne oferă posibilitatea de a prezenta cele mai avansate produse cu mărci reprezentative la cele mai bune preţuri din Republica Moldova.

În asortimentul magazinelor noastre «MAXIMUM» permanent există mai mult de 10 mii de denumiri de produse, oferite de cei mai buni producători din lume.

Datorită realizărilor comune, mărcile comerciale: Braun, DeLonghi, Kenwood, Zelmer, JVC, Daewoo Electronics, TCL, Thomson, Elephone, Xiaomi, Doogee, Kiano, Ployer, Microlab, Viewsonic, Magnum, Konka, Saturn, Compania «MAXIMUM» le reprezintă exclusiv în Republica Moldova.

* Preţurile sunt în lei pentru o unitate. Preţurile sunt afișate inclusiv cu toate reduceri şi sunt valabile numai în timpul campaniei. În conformitate discount ar trebui să fie înţeleasă de vânzare mărfuri la preţuri reduse. Acest produs este disponibil pentru vânzare până la epuizarea stocurilor. Produsele sunt certificate. Cadouri nu pot fi schimbate pentru un alt produs sau echivalentul acestuia în bani. Număr de cadouri este limitat.Compania îşi rezervă dreptul de a schimba termenii şi condiţiile de acţiune. Compania nu este responsabila pentru erori de imprimare. Imagine reprezentare şi caracteristici ale mărfurilor sunt doar pentru scopuri informaționale si poate diferi de realitate. Detaliile acţiunii cereți de la consultanți în rețeaua de magazine MAXIMUM, pe linie telefonică de informaţie 54-54-54 sau pe site-ul www.maximum.md.