0
Coș
Elementul nu a fost selectat

Noi ştim despre tehnică totul, de aceea noi avem cele mai mari vânzări. Noi cunoaştem cumpărătorii, deoarece studiem necesităţile acestora, le oferim dragoste şi avem grijă de ei.

Şi de aceea noi alegem cei mai buni producătorilor şi le propunem o combinaţie unică a preţului şi performanţei. Nu pierdeţi timpul în căutare şi comparare, oferta noastră e cea mai bună şi nu are analogi pe piaţă.

Maximum pe piață din 1996. Condiţiile unice de lucru cu producătorii internaţionali, asociaţi cu etalonul magazinelor «MAXIMUM», ne oferă posibilitatea de a prezenta cele mai avansate produse cu mărci reprezentative la cele mai bune preţuri din Republica Moldova.

În asortimentul magazinelor noastre permanent există mai mult de 10 mii de denumiri de produse, oferite de cei mai buni producători din lume.

Suntem partener direct ale aşa companii renumite cum ar fi: Samsung, LG, JBL, Panasonic, Sony, Toshiba, Sharp, JVC, Canon, Whirlpool, Hotpoint-Ariston, Indesit, AEG, Electrolux, Zanussi, Beko, Dyson, Philips, Braun, DeLonghi, Kenwood, Tefal, Rowenta, Moulinex şi ale multor alte mărci de frunte din lume.