Compania MAXIMUM ─ lider și expert în vânzări pe piața aparatelor electronice, de uz casnic, precum și a produselor digitale în Moldova a împlenit  27 de ani de activitate. Primul magazin a fost deschis în îndepărtatul an 1996, iar apoi am deschis magazine şi în întreaga țară: la Chișinău, Bălți, Orhei, Comrat, Taraclia și Cahul.

În tot acest timp realizările noastre au fost menţionate cu numeroase premii și distincții: „Marca anului”, „Cel mai bun brand al anului”, „Favoritul anului”, „Aprecierea consumatorilor!”. De asemenea, am fost recunoscuţi ca “Cel mai scump brand din domeniul de electronice și electrocasnice din Moldova”.

Motto-ul nostru este “clienții fericiți ─ patrimoniul companiei” și de aceea acordăm o atenție deosebită portofoliului de brand, gamei de produse, calităţii serviciilor și, desigur, prețurilor. Noi tindem spre faptul, ca toate mărfurile achiziționate în magazinele noastre să devină preferate în fiecare familie.


Știți oare ce e atât de special la noi?

 La moment în rețeaua noastră de magazine sunt prezente peste 74 000 de denumiri de mărfuri de la aproximativ 500 de mărci comerciale.

─ Compania MAXIMUM lucrează cu cele mai valoroase branduri din lume: Apple, Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Bosch, Whirlpool, Hotpoint-Ariston, Indesit, Beko, Sharp, Hansa, Tefal, Rowenta, Moulinex, Remington, JBL, Logitech, Canon, HP, Xerox, Asus, Acer, Lenovo, Xiaomi, Huawei, Oppo, și multe altele.

─ Suntem mândri de contractele de exclusivitate cu Dyson, DeLonghi, Kenwood, Braun, KitchenAid, AEG, Electrolux, Zanussi, Toshiba, JVC, Zelmer, Daewoo Electronics, Jetpik, Doogee, Blaupunkt, Konka, Magnum şi altele.

─ Parteneriatul cu companie de încredere microfinanţare MaxCredit garantează tuturor clienților condiții favorabile de împrumuturi și rate avantajoase.

─ Suportul celei mai bune rețele de service din țară Re-Serve asigură tuturor cumpărătorilor siguranţa și încrederea în calitatea mărfurilor achiziționate.


Punem în aplicare proiecte inovatoare și de amploare

─ Noi am deschis prima din Republica Moldova zonă a captivantului show-room interactiv Smart Home, în cadrul căreia puteți înțelege cu ușurință ce este o Casa Inteligentă modernă. Noi dispunem, de asemenea, de cel mai mare număr de zone de marcă cu produse noi de top.

─ Am construit prima zonă de Master Class-uri culinare. L-am invitat pe bucătarul-şef celebru. Acum el, pe parcursul unui întreg an, îi va învăța pe toţi doritorii să gătească acasă aşa, cum gătesc profesioniştii în cele mai bune localuri din lume.


Fapte interesante

─ Timp de un an magazinele din rețeaua noastră sunt vizitate de către peste 1000000 de persoane.

─ La fiece oră cel puțin 100 dintre ei fac o cumpărătură.

─ Peste 300 000 de persoane deţin carduri de discount MAXIMUM.

─ Anual noi dăruim sute de smartphone-uri, televizoare, aspiratoare, mașini de spălat, frigidere și alte aparate. Dacă le-am enumera, ar fi suficiente pentru echiparea unui întreg microraion.

─ Dacă i-am aduna pe toți oamenii care au fost prezenţi la extragerile noastre anuale de premii, aceştia, probabil, n-ar încăpea în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. 

─ Odată am dăruit locuitorilor Chișinăului cea mai mare tortă de proteine din lume, atât de mare, încât a fost chiar înscrisă și în cartea recordurilor Guinness!

─ Numai în ultimii 5 ani, am dăruit 2 automobile Ford Mondeo, un automobil Toyota Corolla, 2 crossovere Hyundai Creta, un crossover Mazda CX-5, un crossover BMW X2, 3 automobile KIA Rio X-Line, 1 SUV Kia Sportage. Și odată ce norocosul câștigător a ales chiar un cadou pentru el între 3 mașini premium: Audi, BMW și Mercedes!


Vom continua să facem totul la maxim pentru a satisface așteptările clienților și, în măsura posibilităţilor, să le depășim chiar. Această abordare constituie temelia dezvoltării noastre de succes și va rămâne neschimbatăViața la maxim este ceea, spre ce tinde fiecare dintre noi.


Doar MAXIMUM