Compania ┬źMAXIMUM┬╗ - cea mai mare re┼úea de magazine de tehnic─â de uz casnic ┼či eletrocasnice din Republica Moldova invit─â la colaborare cump─âr─âtorii cu ridicata. Noi oferim spre realizare tehnic─â mare ┼či mic─â de uz casnic, tehnic─â audio, foto, video, calculatoare, telefoane, produse electronice digitale, climatizoare, produse pentru distrac┼úii, precum ┼či accesorii la pre┼úuri competitive.

Avantajele colabor─ârii cu nou:

 • đ× lista de pre┼úuri actualizat─â cu informa┼úii recente cu privire la gama ┼či existen┼úa produselor la depozitul companiei;
 • Politica de pre┼úuri, direc┼úionat─â spre men┼úinerea unor pre┼úuri competitive;
 • Sistemul flexibil de plat─â;
 • Acordarea creditelor marfare pentru clien┼úi permanen┼úi (* op┼úional);
 • Posibilitatea de a rezerva marf─â la depozit, f─âr─â a face orice plat─â ├«n avans;
 • Posibilitatea de a livra marfa, ce nu este ├«n lista de pre┼úuri, la comanda clientului;
 • Livrarea m─ârfurilor la depozitul dealerului (* op┼úonal);
 • Sus┼úinerea dealerilor cu informa┼úie.

Cum s─â devii dealer?

Dealer al companiei ┬źMAXIMUM┬╗ poate deveni orice companie cointeresat─â ├«ntr-un furnizor de tehnic─â de ├«ncredere, ce ├«ndepline┼čte cerin┼úele circula┼úiei de start ┼či respect─â pre┼úul cu am─ânuntul final.

Pentru a da start colabor─ârii, e necesar s─â ├«ndeplini┼úi unul din urm─âtorii pa┼či:

S─â ├«ndeplini┼úi formularul de ├«nregistrare ┼či s─â-l expedia┼úi la departamentul dealeri prin prin fax: +373 (22) 279-785 sau e-mail:┬á

Dup─â ce se va lua cuno┼čtin┼ú─â cu informa┼úia primit─â, Dvs., ve┼úi fi contactat de managerul departamentului angro ┼či se va stabili locul, data ┼či ora ├«nt├ólnirii pentru cunoa┼čterea personal─â cu dumneavostr─â ┼či pentru a discuta detaliile de cooperare pe viitor.┬á

Politica de preţuri

Compania noastra lucrează după o sistemă de politică a preţurilor deschise. Principalul criteriu de determinare a preţului în colaborare cu clienţii departamentului Dealeri al companiei este de volumul de cumpărare a mărfii.

Astfel, reducere este posibil─â chear la pima comand─â!

Condiţii de plată

Achitări reciproce după bilanţ. Pentru fiecare dealer se duce evidenţa bilanţului personal, în care se transferă mijloacele transferate de dealer. La efectuarea achiziţiei mărfii mijloacele se debitează din bilanţ.

Metoda de eviden┼ú─â a achit─ârilor reciproce dup─â bilan┼ú este foarte convenabil─â ┼či benefic─â, aceasta ofer─â flexibilitate suplimentar─â ├«n dirijarea resurselor financiare ale Dealerului: diminuarea riscurilor dealerilor, legate de cre┼čtere cursului valutar. Mijloacele transferate de c─âtre dealer se schimb─â la cursul de convertire la data sosirii lor pe contul nostru de decontare.

Expedierea mărfurilor noilor clienţi al departamentului dealeri se efectuează numai în baza plăţii în avans de 100%.

Politica de credit

Pentru clienţii permanenţi al Departamentului Dealeri al companiei, care strict respectă condiţiile financiare, este prevăzută schema de creditare marfară. Informaţii detaliate cu privire la politica de creditare a companiei puteţi obţine de la managerul dumeavoastră personal.

Reguli de rezervare a m─ârfii

A┼ča cum avem o mare cerere la tehnica noastr─â propus─â, num─ârul de diferite produse, prezente ├«n depozit permanent se schimb─â. Pentru a garanta cu siguran┼ú─â primirea articolelor necesare, fiecare dealer poate s─â profite de serviciul de rezervare prealabil─â a m─ârfurilor.

Rezervarea prealabilă se face fără plata în avans. Cererile pentru rezervarea mărfurilor le primesc managerii departamentuli dealeri prin e-mail, fax, telefon până la ora 17:00 înainte de ziua expedierii. Rezerva va asigura disponibilitatea comenzii dvs. la depozit timp de 1 zi. În această perioadă dvs. trebuie să confirmaţi ordinul de plată pentru comanda efectuată, punând în acord cu managerul personal al departamentului Dealeri retragerea mijloacelor din soldul dvs. sau expediind prin fax sau e-mail copia dispoziţiei de plată.

Suport informaţional pentru clienţii deparatementului Dealeri

Noi suntem con┼čtien┼úi de importan┼úa sus┼úinerii informa┼úionale pentru clien┼úii departametlui dealeri, a┼ča cum informa┼úia actual─â ┼či la timp duce la optimizarea resurselor dealerului ├«n efectuarea comenzilor ┼či colaborare cu firma noastr─â. Pentru punerea ├«n aplicare a suportului informa┼úional pentru dealeri si cump─âr─âtorii cu ridicata sunt create servicii de informa┼úii, de care pot beneficia fiecare dealer al companiei.

Compartimentul Dealerilor pe site-ul companiei

Pe Site-ul companiei este afi┼čat catalog complet al companiei de produse furnizate, cu descrieri detaliate ┼či fotografii pentru toate pozi┼úiile de marf─â. Pentru comoditatea efectu─ârii comenzii pe site este accesat─â func┼úia de c─âutare parametric─â ┼či compara┼úie a produselor, de asemenea sunt oferite informa┼úii actuale privind evolu┼úia pre┼úurilor ┼či inova┼úiilor, care au ap─ârut ├«n asortimentul nostru.

Serviciul consultanţe tehnice

Folosindu-vă de ofertele Serviciului specializat în consultanţă tehnică, clienţii departamentului dealeri vor primi informaţii veridice cu privire la caracteristicile tehnice, compatibilitate, regulile de exploatare al echipamentelor din gamă.

Expedierea informaţiei dealerilor prin e-mail.

Expedierea informa┼úiei c─âtre dealer, are loc de regul─â o dat─â ├«n zi, ┼či ofer─â dealerilor informa┼úie curent─â cu privire la urm─âtoarele:

 • ┼×tiri despre companie ┼či departamentului dealeri;
 • Modificarea regulilor ┼či condi┼úiilor de munc─â cu dealerii;
 • Modificarea termenilor de garan┼úie ┼či condi┼úiilor de deservire;
 • Modificarea listei de pre┼úuri: sosirea recent─â a m─ârfurilor, lista produselor noi primite ┼či m─ârfurilor scoase din gama companiei;
 • Stirile departamentului de cump─ârare al companiei, ce ┼úin de gama de produse furnizate;
 • Programele actuale de marketing ┼či pre┼úurile planificate la promo┼úii.

Să se aboneaze la serviciul noastru de expediere a informaţie poate fiecare client al departamentuluide dealeri, expediind cererea la adresa: 

Cererea trebuie să conţină următoarele informaţii:

 • Denumirea organiza┼úiei
 • Categoriile de produse ce v─â intereseaz─â
 • Adresa de e-mail pentru coresponden┼ú─â
 • Managerul departament dealeri

Preluarea comenzilor de la dealeri:

Sugestiile ┼či propunerile dumneavoastr─â v─â rug─âm s─â le expedia┼úi prin fax +373 (22) 220-419, prin telefon +373 (22) 549-942 sau la adresa electronic─â :┬á

MAXIMUM - ALEGEREA PERFECTA!