0
Coș
Elementul nu a fost selectat

Bussinesul este creat de oamenii care lucrează în cadrul companiei. Noi oferim personalului nostru o colaborare pe termen lung. Asigurând stabilitate, un venit decent împreună cu capacitatea de auto-împlinire şi dezvoltare, noi aşteptăm de la angajati eficacitate maximă. Cunoştinţele şi profesionalismul personalului nostru - este cel mai principal, ce oferim noi clienţilor noştri. Strategia noastră – de a spori valoarea companiei prin dezvoltarea capacităţilor personalului.

Motive de a lucra la noi:

Lucrul într-o echipă de profesionişti. Compania MAXIMUM — cea mai mare reţea de magazine specializate la scară națională, lider în vânzarea electrocasnicelor, tehnicii de uz casnic, precum şi articolelor digitale în Republica Moldova.

Avem o echipa unită de personal profesionist şi competent, o reţea de magazine convenabil şi confortabil amplasate. Folosim la maximum potenţialul nostru pentru a satisface cele mai exigente cerinţe ale clientului faţă de orice tehnică utilizată pentru casă, serviciu, odihnă, distracţii.

Posibilitatea de a avansa în carieră. Dacă sunteţi un profesionist cu o experienţă decentă în muncă, atunci este real să devii administratorul sau top managerul magazinului. Mulţi dintre managerii noştri au început cariera din funcţia de stagiar sau vânzător. Agenţii de vanzări cu experienţă participă în programul «Mentor», îi învaţă pe noi veniţii şi primesc premiu pentru succesul comun.

Importanţă are doar succesele dvs. reale – noi vă vom ajuta sa creşteţi în echipa de profesionişti. Să vă ridicaţi în funcţiune atât de repede, cât puteţi.

Programe moderne de instruire şi dezvoltare. În cadrul companiei lucrează programul de instruire continuă a personalului. Membrii participa la seminare, traininguri din partea celor mai bune companii de trainig, precum şi la trainigurile producătorilor mondiali de tehnică de uz casnic, electronică şi digitală. Este posibilă participarea la conferinţe internaţionale. Angajaţii noştri ştiu despre tehnică foarte mult, şi dvs. puteţi deveni un guru digital împreună cu noi.

Recompensă competitivă şi demnă. Ne străduim şi facem tot posibilul pentru ca salariul angajaţilor noştri să depăşească salariul mediu pe piaţa forţei de muncă din Republica Moldova.

Numai de dumneavoastră depinde cât de mult puteţi câştiga. Urmăriţi în timp real, cu cât cresc câştigurile dvs. la sfârşitul lunii, deveniţi cel mai bun vânzător şi primiţi bonusuri suplimentare.

Cel care bine lucrează – primeşte salariu demn, pe care îl plătim cu plăcere, integral şi la timp.

Condiţii confortabile de muncă. Oficiu modern, locul de muncă dotat, literatură de specialitate accesibilă, calculator în folosinţă, acces permanent la Internet. Cafea minunată şi ceai în orice moment, evenimente corporative vesele şi interesante. Dacă dvs. mai aveţi nevoie încă de ceva pentru a lucra eficient – spunţine-ne si noi ne vom strădui să vă oferim asta pentru dumneavoastră!

Prestaţiile sociale. Angajaţilor noi le plătim asigurarea medicală, cărţile şi revistele necesare pentru lucru, servicii de telefonie mobilă (pentru cei care vorbesc mult la temă).

Posibilitatea de a lucra, studia şi odihni. Dvs. nu va trebuie să sacrificaţi totul pentru carieră. Creaţi-vă singuri programul de lucru, reuşiţi să obţineţi maximul de la viaţă. În aceasta, mereu vă vor ajuta colegii. La noi lucrează oameni tineri şi energici, cu care este interesant să petreci timpul liber.

Scopul nostru - de a se dezvolta dinamic, împreună cu echipă de profesionişti, rămânând în acelaşi timp cei mai buni pe piaţa tehnicii de uz casnic şi electrocasnicelor în Moldova. La noi echipa e puternică. Noi spargem stereotipe şi atingem scopuri prevăzute. Noi ajutăm oamenii să lucreze în comfort şi să trăiască în plăcere!