├Ä╚Ťi plac reducerile? Economise╚Öte la maxim!┬áCu mare drag noi V─â oferim reduceri pentru fidelitate! Procur─â orice produs de la 300 MDL, completeaz─â lista proprietarului ╚Öi prime╚Öte cartela de discount la casa oric─ârui magazin. Confirm─â acord la recep╚Ťionarea informa╚Ťiei despre promo╚Ťii , lichidarea stock-ului ╚Öi noi colec╚Ťii ╚Öi devin─â participant de o nou─â sistem─â de discount cumulativ. Prime╚Öte reduceri ╚Öi oferte speciale, particip─â la tombola cadourilor, ╚Öi economise╚Öte la maxim!

Mai multe cump─âr─âturi - mai multe reduceri:
Reducere 

 Suma acumulată, MDL
0%

 0 - 99
5% 

 > 300


Condi╚Ťiile de ob╚Ťinere ╚Öi utilizare a Cardului de Discount:

1. Cardul de reducere (denumit ├«n continuare ÔÇô DC): este proprietatea firmei ÔÇťMaximum ElectronicÔÇŁ S.R.L. ╚Öi este oferit pentru utilizare de c─âtre cump─âr─âtori (persoane fizice ╚Öi juridice) ├«n cadrul Programului de loialitate care opereaz─â ├«n cadrul companiei. Ac╚Ťiunea DC poate fi ├«ncetat─â par╚Ťial sau complet ca urmare a modific─ârii condi╚Ťiilor externe de desf─â╚Öurare a afacerilor, for╚Ť─â major─â sau alte motive.
2. DC este emis cump─âr─âtorului ├«n momentul primei sale achizi╚Ťii ├«n re╚Ťeaua de magazine MAXIMUM. La ├«nregistrarea unui nou DC, se ofer─â reduceri ├«ncep├ónd de la urm─âtoarea achizi╚Ťie. Reducerea este aplicabil─â (activat─â) numai dup─â acumularea a peste 300 de lei pe card.
3. Reducerile se acord─â doar la prezentarea fizic─â de c─âtre proprietarul DC la cas─â sau la efectuarea unei achizi╚Ťii ├«n magazinul online, indic├ónd num─ârul DC ├«ntr-un c├ómp special pentru completare.Suma achizi╚Ťiei este creditat─â la DC numai ├«n momentul pl─â╚Ťii ╚Öi nu poate fi creditat─â ulterior.
4.  Reducerile pentru DC nu sunt disponibile:
┬á ┬á ÔŚĆ ┬ápentru bunuri, care particip─â la promo╚Ťii la pre╚Ťuri reduse;
┬á ┬á ÔŚĆ ┬ápentru bunuri, care particip─â la promo╚Ťii cu cadouri;
┬á ┬á ÔŚĆ ┬ápentru bunuri, achizi╚Ťionate ├«n rate;
┬á ┬á ÔŚĆ ┬ála achitarea cu certificate cadou, care au fost primite ├«n calitate de cadou ├«n timpul promo╚Ťiei;
┬á ┬á ÔŚĆ ┬ápentru achizi╚Ťionarea cardurilor cadou cu oricare nominal;
┬á ┬á ÔŚĆ ┬ápentru plata serviciilor;
┬á ┬á ÔŚĆ ┬ápentru bunurile achizi╚Ťionate ÔÇ×la comand─âÔÇŁ.
5. Reducerea DC nu poate fi aplicat─â (nu este activ─â) dac─â cardul este anonim.
6.┬áReducerea pentru fiecare unitate de marf─â poate varia de la 0 la 10% ├«n func╚Ťie de condi╚Ťiile anumitor promo╚Ťii, inventar ╚Öi alte lucruri.
7. ┬á├Än re╚Ťeaua de magazine MAXIMUM, la utilizarea unui DC se aplic─â urm─âtoarele tipuri de reducere:
┬á ┬á ÔŚĆ ┬áreducere obi╚Önuit─â de 5%;
┬á ┬á ÔŚĆ ┬áredus─â de 2,5%;
┬á ┬á ÔŚĆ ┬ánu se aplic─â reducerea ÔÇô 0%.
8. Două sau mai multe Carduri de reducere, nu pot fi combinate într-unul singur cu o reducere mai mare.
9.┬áLa returnarea m─âfurilor achitate, utiliz├ónd DC, suma de achizi╚Ťie acumulat─â anterior c─âtre DC ├«n timpul unei astfel de v├ónz─âri este anulat─â (re-storno).
10. DC poate fi anulat automat dacă nu este utilizat mai mult de 24 de luni, precum și atunci când este detectat un abuz.
11. Dacă DC este pierdut, acesta nu poate fi restaurat. Maximum Electronic S.R.L. își rezervă dreptul de a anula DC-ul în cazul în care acesta a fost declarat ca pierdut.
12. Un nou DC este emis pe o bază comună.
13.┬áLa primirea DC, cump─âr─âtorul trebuie s─â completeze un chestionar, confirm├óndu-╚Öi astfel consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
14.┬áCompania ÔÇ×Maximum ElectronicÔÇŁ S.R.L. garanteaz─â c─â nu va transfera sau dezv─âlui c─âtre ter╚Ťi datele personale specificate de cump─âr─âtor la ├«nregistrarea DC.