Filtru

- lei

Produse g─âsite: 0

- l

- l

- l

- cm

- cm

- cm

- kg

Produse ├«n promo╚Ťie:

Nu sunt produse

Cum s─â alegi un frigider

C├ónd alege╚Ťi un frigider, exist─â c├ó╚Ťiva parametri cheie care trebuie lua╚Ťi ├«n considerare. Iat─â c├óteva linii directoare pentru a v─â ajuta s─â face╚Ťi alegerea potrivit─â:

Dimensiuni

Determina╚Ťi spa╚Ťiul disponibil pentru frigider ╚Öi m─âsura╚Ťi dimensiunile ni╚Öei dulapului sau ale spa╚Ťiului din buc─ât─ârie. Acest lucru v─â va ajuta s─â v─â da╚Ťi seama ce dimensiune de frigider se va potrivi spa╚Ťiului dvs. Asigura╚Ťi-v─â c─â exist─â o priz─â ├«n apropiere pentru a conecta aparatul ╚Öi asigura╚Ťi-v─â c─â exist─â suficient spa╚Ťiu pentru ca u╚Öa s─â se deschid─â cu u╚Öurin╚Ť─â.

Tip

Frigiderele sunt de tip simplu, dublu ╚Öi cu mai multe compartimente. Determina╚Ťi de c├óte camere ave╚Ťi nevoie ╚Öi ce tip de aranjament va fi cel mai convenabil pentru dumneavoastr─â.

Eficien╚Ť─â energetic─â.

Considera╚Ťi clasa energetic─â a frigiderului. Alege╚Ťi un model cu o clasificare A sau mai mare pentru a v─â men╚Ťine costurile energetice sc─âzute.

Caracteristici.

Considera╚Ťi caracteristicile suplimentare care v─â pot fi utile. De exemplu, unele frigidere au o func╚Ťie de congelare rapid─â sau dezghe╚Ťare automat─â. Un aspect extrem de important atunci c├ónd alege╚Ťi un frigider este sistemul de r─âcire, care se prezint─â sub form─â de No Frost, static (cu picurare) ╚Öi combinat.

Design.

Ast─âzi pe pia╚Ť─â exist─â multe modele de frigidere cu solu╚Ťii diferite de design. Unii produc─âtori ofer─â frigidere cu suprafe╚Ťe netede, care sunt u╚Öor de cur─â╚Ťat ╚Öi nu las─â amprente. Alte modele au u╚Öi din sticl─â care v─â permit s─â vede╚Ťi con╚Ťinutul frigiderului f─âr─â a fi nevoie s─â deschide╚Ťi u╚Öa. Unele frigidere au display-uri ├«ncorporate care v─â permit s─â controla╚Ťi func╚Ťiile frigiderului ╚Öi s─â vizualiza╚Ťi informa╚Ťii despre produse.

Marca.

Exist─â multe m─ârci de frigidere pe pia╚Ť─â. Printre m─ârcile populare se num─âr─â Samsung, LG, Whirlpool, Beko, Gorenje, Midea ╚Öi altele. Explora╚Ťi recenziile ╚Öi evalu─ârile diferitelor m─ârci pentru a alege un model de ├«ncredere.

Pre╚Ť.

Stabile╚Öte-╚Ťi bugetul ╚Öi alege un frigider care se potrive╚Öte capacit─â╚Ťilor tale financiare.

Garan╚Ťie.

Verific─â termenii ╚Öi condi╚Ťiile de garan╚Ťie ale modelului de frigider ales. Asigura╚Ťi-v─â c─â garan╚Ťia acoper─â nu numai defec╚Ťiunile, ci ╚Öi piesele de schimb.

Centrul de service.

Verifica╚Ťi dac─â exist─â un centru de service pentru repararea frigiderului ├«n ora╚Öul dumneavoastr─â. Acest lucru v─â va ajuta s─â rezolva╚Ťi rapid problemele cu frigiderul dumneavoastr─â, dac─â este necesar. Compania MAXIMUM se bazeaz─â pe propria re╚Ťea de centre de service, autorizate de multe branduri mondiale - compania Re-Serve, care are speciali╚Öti cu experien╚Ť─â ├«n repara╚Ťii ├«n garan╚Ťie ╚Öi post-garan╚Ťie, precum ╚Öi sucursale ├«n toat─â Moldova.

Fiabilitatea vânzătorului.

Se ├«nt├ómpl─â uneori ca un avantaj de 200-300 de lei ├«n alte magazine online s─â par─â atractiv. Totu╚Öi, ╚Ťine╚Ťi cont de faptul c─â majoritatea dintre acestea nu sunt importatori oficiali ╚Öi reprezentan╚Ťi ai brandurilor, ci pur ╚Öi simplu r─âscump─âr─â marfa de la marii distribuitori. ╚Üin├ónd cont de faptul c─â multe m─ârfuri sunt cump─ârate pentru mul╚Ťi ani, lua╚Ťi ├«n calcul faptul c─â peste c├ó╚Ťiva ani s-ar putea ca acel magazin online pu╚Ťin cunoscut ╚Öi de urm─â s─â nu mai r─âm├ón─â. ╚śi atunci problemele de schimb sau de repara╚Ťie ├«n garan╚Ťie vor fi complet pe umerii dumneavoastr─â. Prin urmare, atunci c├ónd cump─âra╚Ťi - alege╚Ťi un expert de ├«ncredere, cum ar fi MAXIMUM, care func╚Ťioneaz─â ╚Öi conduce pe pia╚Ťa moldoveneasc─â din 1996.

Citi╚Ťi complet Ascunde╚Ťi maximum
maximum
PLATA ├ÄN RATE ╚śI CREDITE /Condi╚Ťii avantajoase /Plata ├«n rate 2 - 24 luni /Credit 3 - 36 luni /Avans
maximum
LIVRARE ├ÄN TOAT─é MOLDOVA /Direct la u╚Öa dvs. oriunde locui╚Ťi! /Livrare de la 1 la 2 zile de la data comenzii
maximum
GARAN╚ÜIE ╚śI SERVICE /Livr─âri numai de la produc─âtori oficiali /Garan╚Ťie complet─â la toate produse de la 2 la 10 ani /Certificarea tuturor produselor /Re╚Ťea proprie de centre de servicii
maximum
FIABILITATE ╚śI ├ÄNCREDERE /27 de ani pe pia╚Ťa Moldovei /11 magazine ├«n ├«ntreaga ╚Ťar─â /Peste 1200 de branduri mondiale /Mai mult de 75 000 de modele din sortiment /Peste 300 000 de clien╚Ťi fideli
maximum
RETURNARE ╚śI SCHIMBARE /├Än termen de 14 zile /├Än conformitate cu Legea privind protec╚Ťia drepturilor consumatorilor