Ingrediente | Mod de preparare | |
Quinoa | 150 gr | Puneți quinoa într-o oală cu strat antiaderent, turnați apă deasupra în proportie 1 quinoa la 3 apă și lăsați să fiarbă câteva minute; |
Apă | 450 gr | În vasul cu brânză radeți puțin zest de portocală, adăugați un pic de sare și zahăr după gust; |
Brînză de vaci | 500 gr | Pisați totul cu furculiță; |
Zest de portocală | 1,5 – 2 lingurițe | Adăugați ouăle și amestecați; |
Zahar | 2 – 2,5 lingure | Într-un vas aparte puneți la îmuiat grișul cu lapte cald; |
Ouă | 3 buc | Separați quinoa de apă și o adăugați cu grișul în amestecul de brânză; |
Griș | 1,5 lingure | Ungeți vasul de la multicooker cu puțin ulei și turnați amestecul în acel vas; |
Lapte | 150 ml | Alegeți din meniu ”Coacere”, care durează ca și timp 45 minute; |
Serviți cu plăcere! |
Am utilizat
Doar MAXIMUM.