Perioada promoției: 23.08.2021-31.08.2021

În perioada 23-31 august, Maximum anunță Black Friday de vară - vor fi reduceri la absolut toate produsele! 

Dacă demult amânați procurarea tehnicii pentru o perioadă mai potrivită, să știți că ea a sosit deja.

În fruntea listei produselor promoționale se află în mod tradițional smartphone-urile Android. Fanii Samsung vor putea alege între Galaxy A22 și Galaxy M32. Primul model este dotat cu un display care face navigarea mai ușoară pe ecran, o cameră cu stabilizator optic pentru fotografiere în mișcare și un scaner de amprente ușor de utilizat. Al doilea model are o cameră de 64 de megapixeli cu unghi ultra-extins, un senzor separat pentru fotografii macro și o baterie puternică, cu suport pentru încărcare rapidă de 25 de wați. Puteți cumpăra Galaxy A22 cu 4999 lei, iar Galaxy M32 - în rate timp de 6 luni. Mărimea plății lunare va fi de numai 949 lei!

Cea mai așteptată noutate a acestui an - consola Sony PlayStation PS 5 Disc Edition - se află deja pe rafturile magazinelor Maximum! PS5 are un procesor AMD Zen 2 octa-core, cu o frecvență de procesare de 3,5 GHz. Memoria sa RAM este de 16 GB, iar unitatea SSD - 825 GB. Ea este realizată în baza tehnologiei de cea mai mare viteză NVMe. Datorită acestui fapt, puteți descărca 2 GB de date în 0,27 secunde, adică lumile jocului se vor schimba nu rapid, ci fulgerător de rapid. Pînă pe 31 august, puteți procura această consolă cu 1400 lei mai ieftin decît de obicei — cu 17599 lei.

Nu am uitat nici de amatorii jocurilor pe calculator. Monitorul de gaming Samsung LC27F396FHIXCI cu diagonala de 27 inch va costa în cadrul promoției doar 3499 lei! Linia curbei acestui monitor este la fel ca cea a ecranului din cinematografele iMax, ceea ce creează un câmp vizual mai larg, crește profunzimea percepției imaginii și minimizează distragerile la margini. Astfel, emisiunea preferată, jocul de curse și alte conținuturi media vă vor oferi o experiență total diferită, de neuitat.

În Maximum puteți găsi căști wireless de orice configurație și pentru orice buzunar! Cel mai accesibil model din listă sunt căștile de tipul in-ear vacuum QCY T9. Prețul lor este de doar 299 lei. Dar dacă preferați căști care se fixează bine pe cap, atunci puteți opta pentru modelul Sony WH-CH510. Bateria lor este proiectată pentru 35 de ore de funcționare continuă. Dar dacă acest timp nu este suficient pentru dvs., atunci după o încărcare rapidă de 10 minute, puteți asculta melodiile preferate încă o oră și jumătate! În cadrul promoției, veți putea cumpăra acest model cu 699 lei.


Televizorul LG OLED55A1RLA îl veți putea procura cu 4000 lei mai ieftin decît de obicei! În ce constă unicitatea tehnologiei OLED? În primul rând, televizoarele LG OLED folosesc milioane de pixeli auto-luminați. Ei se adaptează pentru a obține parametri de contrast și de luminozitate ridicați, consumînd în același timp un minim de energie electrică. De aceea, culoarea neagră în OLED este mult mai intensă decât, de exemplu, în televizoarele mini-LED și în cele LED. În al doilea rînd, ecranul OLED este mult mai subțire decât oricare alt ecran, chiar și decât cele mai avansate ecrane LED. Ceea ce este deosebit de important dacă sunteți în căutarea unui televizor perfect pentru a fi montat pe perete.

Iar dacă vă place mai mult reproducerea culorilor televizoarelor QLED Samsung, atunci ne grăbim să vă bucurăm — puteți cumpăra modelul QE65Q60TAUXUA cu o reducere de 5470 lei! Diagonală de 165 cm, un miliard de nuanțe vii, realism absolut al imaginii și design elegant. Putem spune cu încredere că, odată cu apariția unui astfel de televizor, chiar și cea mai posomorâtă seară de toamnă se va umple de culoare și căldură.

Îți place cappuccino, latte și ciocolata caldă? Aparatul de cafea VITEK VT-1511 se va descurca perfect cu prepararea lor datorită dispozitivului special de aburi pentru crearea unei spume delicate de lapte. Rezervorul de apă detașabil, cu un volum de 1,5 litri, precum și tava detașabilă pentru picături, oferă o comoditate deosebită în utilizarea dispozitivului. În plus, dispozitivul oferă posibilitatea de a face cafea atât într-o ceașcă mică standard, cât și într-una înaltă. Iubitorii de Espresso vor aprecia funcția de încălzire a cănii pe o platformă specială. Alintați-vă: cumpărați aparatul de cafea VITEK VT-1511 cu 1399 lei și savurați gustul băuturii preferate în fiecare dimineață.

Aparatul de deshidratat fructe și legume ZFD 1005 de la compania Zelmer vă permite să pregătiți  repede pentru iarnă ciuperci, legume și fructe. Aerul cald venit de la bază circulă între tăvile detașabile, de aceea  produsele se usucă complet fără a-și pierde proprietățile nutriționale. Aparatul de deshidratat permite păstrarea cât mai mult posibil a vitaminelor și substanțelor utile, ceea ce este imposibil în orice altă metodă de păstrare. În plus, veți economisi în mod semnificativ timp pentru pregătirea produselor, deoarece sarcina maximă a dispozitivului este de 10 kg! Pînă pe 31 august, puteți procura acest model cu 999 lei.

Frigiderele LG seria B509 sunt dotate cu cele mai eficiente tehnologii LG. Prima și cea mai evidentă este zona de umiditate optimă pentru fructe și legume Fresh Balancer. Într-o cutie specială, fructele și legumele rămân proaspete și suculente mai mult timp. A doua opțiune importantă și necesară — fresh converter - este, la fel, o cutie separată în care se menține o umiditate ridicată și o temperatură scăzută, în raport cu temperatura din întregul frigider. Aici puteți păstra la rece carnea sau peștele, dacă decideți să amânați pregătirea lor pentru câteva zile. Nu în toate modelele de frigidere cu două camere există două fresh-zone. De aceea, seria B509 este modelul optim pentru păstrarea unui număr mare de produse perisabile. Dacă alegeți modelul LG GA-B509CLCL DoorCooling+, îl puteți cumpăra cu 9999 lei.

Cuptorul japonez cu microunde  Toshiba MW-MM20P(WH) în cadrul promoției va costa doar 1199 lei! El are toate funcțiile de bază necesare — dezghețare, 5 regimuri  ale puterii și un cronometru de 35 de minute. Acesta este modelul optim pentru un cuptor cu microunde având în vedere raportul preț/calitate.

Setul alcătuit din plita încorporată pe gaz Samsung NA64H3000AK/WT, cuptorul electric  Samsung NV68R1310BB/WT și hota Samsung NK24M1030IB/UR va costa 10399 lei. Designul optim al grătarelor plitei cu gaz Samsung vă permite să mutați cu ușurință și în siguranță vasele. Chiar și cratițele grele și tigăile din fontă pot fi mutate din loc în loc fără a fi ridicate. Spațiile convenabile de pe grătar vă permit să plasați vasele astfel încît acestea să fie în centrul arzătorului pentru o încălzire optimă. Cuptorul Samsung este dotat cu două ventilatoare Dual Fan care se rotesc în direcții opuse, răspîndind căldura uniform în întreaga cameră. El se încălzește rapid, astfel încît bucatele se prepară repede și bine, fără a-și pierde proprietățile utile.

Mașina compactă de spălat rufe Indesit IWSB5085 este dotată cu un dispozitiv inteligent de control electronic, o capacitate de încărcare de pînă la 5 kg de rufe, consumă economic apă și electricitate. Viteza de stoarcere a modelului prezentat este de 800 rot/min. În aceasta există un plus evident — după spălare, rufele sînt  șifonate mai puțin și se calcă mai bine. Adîncimea acestei mașini de spălat este de numai 40 cm, ceea ce înseamnă că ea va încăpea cu ușurință chiar și într-o baie mică. Prețul promoțional al acestui model este de 3499 lei.

Scopul de bază al robotului Xiaomi Mi Roborock E4 este curățarea uscată a oricăror tipuri de podea, cel secundar – de a șterge podeaua netedă cu un șervețel umed. În procesul de curățare uscată, robotul explorează camera cu treceri în zig-zag, realizînd concomitent o hartă a camerei și memorînd locurile prelucrate. Peria turbo ajută la îndepărtarea murdăriei uscate de pe linoleum sau parchet, iar firele moi adună bine blana animalelor de companie. După ce termină curățenia în încăpere, aspiratorul inteligent neapărat va  trece de-a lungul camerei - peria laterală cu două viteze va mătura murdăria din colțuri și de lîngă pereți. Acest aspirator-robot multifuncțional este potrivit pentru curățarea apartamentelor cu o suprafață de 60-80 m2 — puterea bateriei este suficientă pentru 150-200 de minute de funcționare continuă.

Bărbații vor aprecia trimmerul Philips QP2620/20 OneBlade. Căci cu ajutorul acestui aparat de ras, puteți modela barba de orice lungime. El este dotat cu o lamă cu mișcări extrem de rapide (200 tăieturi/secundă) și, prin urmare, este eficient chiar și pentru părul lung. Trimmerul formează margini drepte datorită suprafeței plutitoare cu capete rotunjite și funcționează 45 de minute fără conectarea la sursă. În cadrul promoției, acest model va costa 899 lei.

Datorită ultimelor inovații, uscătorul de păr Rowenta CV5372F0 cu o putere reală de 1700 W funcționează la fel de eficient ca un uscător de păr cu o putere de 2100 W, economisind, astfel, pînă la 20% din energie electrică. Dar economiile nu se termină aici! Pînă pe 31 august, prețul acestui model va scădea pînă la 339 lei.

Uitați pentru totdeauna de pliuri și pete pe haine, avînd încredere în fierul de călcat cu abur Tefal FV2865E0 Express Steam. Puterea extraordinară a aburului se descurcă chiar și cu cele mai dificile pliuri, iar talpa XGlide Dissusion asigură o călcare ușoară a tuturor tipurilor de țesături și o alunecare optimă pentru o lungă perioadă de timp. Prețul promoțional al acestui model de fier de calcat este de 699 lei.

Aparatul de aer condiționat  TCL TAC-07CHSA/XA51 este dotat cu un sistem inovator de condiționare a aerului. El direcționează aerul rece în sus, asigurînd o răcire largă și sigură. Iar aerul cald este îndreptat în jos pentru a crea un flux de aer mai cuprinzător, asemenea unei plăpumi. Aerul este distribuit mai uniform, evitînd distribuția fierbinte și înfundată sau foarte rece.

Purificatorul de aer Philips AC1215/10 este cel mai util gadget din lista noastră. El funcționează fără zgomot și, în același timp, elimină pînă la 99% din viruși și particule de aerosoli din aer. Acest lucru este deosebit de valoros în perioada acutizării bolilor respiratorii. Un astfel de dispozitiv va fi un accesoriu ideal pentru dormitorul copiilor sau al părinților. Iar dacă îl veți cumpăra, veți economisi 2500 de lei!

Puteți vedea lista completă a produselor promoționale, precum și puteți plasa comanda direct pe site-ul nostru. Alegeți produsul care vi se potrivește, lăsați datele dvs. de contact, iar noi vă vom livra comanda oriunde în Moldova.


Cumpărați online: maximum.md  I  (022) 54-54-54
Alătură-te: Facebook  I  Youtube  I  Instagram  I  OK  I  TikTok  I  Telegram
Nu rata: Cadouri  I  Produse noi  I  Cele mai bune prețuri  I  Cele mai vândute  I  Exclusive  I  Recomandări  I  Reduceri
8999 lei
750 lei/lună
Avans 0
Termen 12 luni
Zonă de masaj: gât, spate, partea inferioară a spatelui, fese / Reglarea spătarul şi sprijin de picioare: da / Consum de energie electrică, W: 45 / Tipuri de masaj: masaj 3D, shiatsu
Cod produsului: 71029
2999 lei
2599 lei
Reducere 13%
Economie 400 lei
120 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Tip: incorporabil / Form factor: incorporată total / Moduri de operare: evacuare;recirculare / Număr de motoare: 1
Cod produsului: 66402
1699 lei
1499 lei
Reducere 11%
Economie 200 lei
69 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Tip: solo / Capacitate, l: 20 / Diametru platou rotativ, cm: 27 / Putere microunde, W: 800
Cod produsului: 65800
5939 lei
273 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Putere de aspirare, W: 150 / Putere maximă consumată, W: 410 / Autonomie acumulator, max., min.: 40 / Control: pe mâner
Cod produsului: 85769
199 lei
Viteza maximala LAN, Mbit/s: 100 / Cantitatea de porturi LAN, buc.: 8 / Alimentare Poe: da / Tip alimentare: rețea
Cod produsului: 60052
1199 lei
799 lei
Reducere 33%
Economie 400 lei
400 lei/lună
Avans 0
Termen 2 luni
Tip căști: on ear / Mod de folosire: pe cap / Material pernă: piele artificială / Răspuns în frecvenţă, Hz: 20-20000
Cod produsului: 81558
479 lei
Sensibilitate, dB: -30 / Răspuns în frecvenţă, Hz: 50-16000 / Rezistenţă, Om: 2200 / Conectare prin fir: USB Type-A
Cod produsului: 71497
3999 lei
184 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Tip control: senzor / Display: da / Presiune, bar: 0,9 / Putere maximă consumată, W: 130
Cod produsului: 68707
1999 lei
92 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Putere maximă consumată, W: 900 / Colecția: Icona Capitals / Numar felii: 2 / Control variabil de prăjire: da
Cod produsului: 68519
2299 lei
1999 lei
Reducere 13%
Economie 300 lei
92 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Tip cafea: măcinat / capsule / Capacitate rezervor de apă, l: 1 / Deconectare automată: da / Material carcasă: plastic
Cod produsului: 153360
1599 lei
999 lei
Reducere 37%
Economie 600 lei
46 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Suprafata maximala, m2: 24 / Putere, W: 1800 / Elementul de încălzire: tub infraroșu cu quartz / Control: mecanic;telecomandă
Cod produsului: 111900
8599 lei
308 lei/lună
Avans 3700
Termen 12 luni
Tip display: AMOLED / Rezolutie ecran, pixeli: 480x480 / Display: capacitive touchscreen / Capacitatea acumulatorului, mAh: 425
Cod produsului: 160366
4999 lei
229 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Tip display: Super AMOLED / Rezolutie ecran, pixeli: 396x396 / Display: capacitive touchscreen / Capacitatea acumulatorului, mAh: 247
Cod produsului: 85329
3299 lei
152 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Colecția: Flamme / Număr de subiecți, buc.: 8 / Capace în set, buc.: 4 / Material carcasă: inox
Cod produsului: 32013
3399 lei
2699 lei
Reducere 20%
Economie 700 lei
124 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Capacitate tocare, кg/min: 2,6 / Putere nominală, W: 500 / Putere maximă (cu motorul blocat), W: 1600 / Funcţie Revers: da
Cod produsului: 24049
16399 lei
752 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Ecran, inch: 5,4 / Rezolutie ecran, pixeli: 2340x1080 Full HD+ / Tehnologie sensor: Super Retina XDR OLED / Rezoluția foto (principala), Mp: 12
Cod produsului: 87064
Toate Articolele