Ingrediente | Metoda de preparare: | |
Brânză de vaci | 500 gr | Topiți untul; |
Unt | 200 gr | Separați șase gălbenușuri de albuș, cu ajutorul unui separator; |
Gălbenușuri | 6 | Adăugați gălbenușurile și zahărul în brânză; |
Zahăr | 200 gr | Amestecați ingredientele cu ajutorul unui blender de mână; |
Smântână | 100 gr | În acest amestec adăugăm smântâna; |
Fructe confiate | După gust | Turnăm untul topit și continuăm să amestecăm; |
Masa obținută o turnăm în formă de copt; | ||
Deasupra ornăm cu fructe confiate și dăm la cuptor pentru 25 minute la 160°C; | ||
Serviți la masa de sărbătoare! |
Am utilizat:
Cuptor electric încorporabil Hansa BOEW694000
Formă de copt Rondell RDF-436 Wavy
Doar MAXIMUM!