Perioada promoției: până la 22 mai

Primăvara este momentul perfect pentru a-ți moderniza electrocasnicele! Pentru a crea un confort maxim și a obține economii maxime, cumpără produse marca Samsung în set - cu un beneficiu de 10%! Nu ratați ocazia - promoția este valabilă până la 22 mai.

Acest set va face ca gătitul să fie o adevărată plăcere! Cuptorul încorporabil Samsung NV68A1110BB/WT dispune de un mod de convecție, astfel încât aerul cald este distribuit uniform pe întreaga suprafață, iar mâncarea este perfectă, indiferent cât de mare sau mică este. Cu o capacitate de 68 de litri, puteți pregăti mese pentru întreaga familie și pentru un număr mare de invitați - rapid și fără probleme. Suprafața încorporabilă Samsung NA64H3000AK/WT dispune de 4 plite din fontă cu o putere totală de 8kW - una dintre cele mai mari din clasa sa. Folosiți căldura ridicată pentru prăjire accelerată și fierbere rapidă. Un alt bonus plăcut: grilele pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Cumpărați setul complet cu o reducere de 10%!

Căutați combinația perfectă pentru îngrijirea hainelor? Optați pentru acest duo puternic și controlați lucrul direct de pe smartphone! Mașina de spălat Samsung WW11B1504CAEUA din gama BeSpoke este pur și simplu concepută pentru cei care nu fac compromisuri. Cu o încărcătură maximă de 11 kg, un design plat modern care arată perfect în orice interior și economisire inteligentă a energiei prin intermediul aplicației SmartThings.

Un accesoriu esențial și asistentul tău inteligent, uscătorul de rufe Samsung DV90BB5245AES7. Folosește panoul de control cu inteligență artificială, selectează modul potrivit pentru diferite tipuri de țesături și obține un rezultat perfect la fiecare uscare. Iar dacă aveți copii și persoane alergice în familie, uscătorul vă va ajuta să preveniți acumularea de bacterii pe haine, lenjerie de pat și jucării moi.

Dacă achiziționați aceste produse în set, veți primi cadou un beneficiu de 10% și un kit de suprapunere Samsung SKK-SSW (necesar pentru instalarea verticală a electrocasnicelor)!

Pentru cei care apreciază stilul, calitatea și soluțiile non-standard, Samsung a creat gama BeSpoke. Frigiderul RB34A6B4FAP/UA BeSpoke este frumos în toate caracteristicile funcționale, dar principala sa caracteristică este că poți schimba culoarea și chiar textura panoului exterior. Încântați-vă familia și esteticianul interior - la achiziționarea acestui model în perioada promoțională, veți primi cadou un panou exterior de schimb la alegere!

Consultați lista completă de produse promoționale pe site-ul nostru. Plasați comanda online și noi o vom livra oriunde în Moldova în câteva zile. Vă dorim o experiență de cumpărături plăcută!

Toate Articolele