Un fel de bucate clasic în genul său – salata „Cezar”! Dvs. ați comandat-o de multe ori, ați preparat-o acasă și ați gustat-o la prieteni, dar rețeta de la Dumitru Boicu va fi una cu adevărat de neuitat!
Ingrediente | Mod de prepărare | |
Fileu de pui | 150 gr | Tăiați mărunt caperii și peștele anșoa; |
Capere | 20 gr | Răzuiți cașcavalul cu o răzătoare măruntă. Împreunați totul cu maioneză; |
Cașcaval parmezan | 50 gr | Prăjiți fileul de pui pe grill barbeque Optigrill de la Tefal; |
Maioneză | 100 gr | Tăiați roșiile cherry și salata aisberg; |
Pește anșoa | 20 gr | Amestecați toate ingredientele. Dregeți cu sos. |
Aisberg | 100 gr | |
Lămâie | 1 buc | |
Roșii cherry | 30 gr | |
Usturoi | 4 căței |
Ciabatta | 1 buc |
Am utilizat:
Grill-barbeque electric Tefal GC712D34 OptiGrill
Emisiunea completă o puteți urmări aici.
Doar MAXIMUM