Un fel de bucate clasic în genul său – salata „Cezar”! Dvs. ați comandat-o de multe ori, ați preparat-o acasă și ați gustat-o la prieteni, dar rețeta de la Dumitru Boicu va fi una cu adevărat de neuitat!

| Ingrediente | Mod de prepărare | |
| Fileu de pui | 150 gr | Tăiați mărunt caperii și peștele anșoa; |
| Capere | 20 gr | Răzuiți cașcavalul cu o răzătoare măruntă. Împreunați totul cu maioneză; |
| Cașcaval parmezan | 50 gr | Prăjiți fileul de pui pe grill barbeque Optigrill de la Tefal; |
| Maioneză | 100 gr | Tăiați roșiile cherry și salata aisberg; |
| Pește anșoa | 20 gr | Amestecați toate ingredientele. Dregeți cu sos. |
| Aisberg | 100 gr | |
| Lămâie | 1 buc | |
| Roșii cherry | 30 gr | |
| Usturoi | 4 căței |
| Ciabatta | 1 buc |
Am utilizat:
Grill-barbeque electric Tefal GC712D34 OptiGrill
Emisiunea completă o puteți urmări aici.
Doar MAXIMUM



