0
Coș
Elementul nu a fost selectat

Să sărbătorim cu anvergură ziua întemeierii orașului natal. Vino pe 11-14 octombrie în magazinele MAXIMUM, pentru a profita de reduceri la un sortiment enorm de tehnică și a primi cadouri fantastice. Dacă sărbătorim – să fie doar la maxim!

În premieră pe piață, MAXIMUM desfășoară o acțiune promo cu cadouri fără precedent. Chiar de azi, procurând un televizor Samsung, primești un smartphone Samsung cu jumătate de preț! Funcționează foarte simplu! Alegi TV Samsung preferat și la cumpărarea acestuia primești cadou un certificat de valoare cu care poți cumpăra doritul smartphone Samsung. Certificatele acoperă până la 50% din costul smarthpone-ului!

Economisim la maxim cu MAXIMUM. Îți propunem să procuri seturi de tehnică încorporabilă la cele mai avantajoase prețuri. Reține: la MAXIMUM cu setul este mai ieftin! De exemplu, economisește 1400 lei, cumpărând un cuptor încorporabil și o plită de gaz de la Whirlpool!

Dorești să-ți alegi independent cadoul, atunci când cumperi tehnică sigură și durabilă LG? La MAXIMUM poți face aceasta cu ușurință și plăcere. Suplimentar la mașini și frigidere LG, îți iei cadou un certificat bănesc cu valoarea nominală de până la 3000 le isau unul dintre premiile extraordinare ─ grătar Tefal pentru un steak ideal, un robot-aspirator de praf Ecovacs inteligent, un blender Braun calitativ sau unul dintre fiarele de călcat  Braun și Tefal!

În afară de mega cadouri, profită și de reducerile excelente pentru tehnica dorită! Trăiește emoții maxime: alege un SMART televizor JVC cu ecranFull HD de 102 cm la prețul cel mai multașteptat — 4 999 lei! Vei primi în dar curățenie maximă de la mașina de spălat Samsung cu o sarcină de 6 kg sau 1000 rotații/min, la cel mai bun preț de 4 999 lei. Cumpără-ți un smartphoneSamsungGalaxy J4+cu 149 lei pe lună și savurează la maxim plăcerea comunicării. Cele mai bune prețuri de Hramul Orașului – doar aici

Să sărbătorim împreună Hramul Orașului! 

 Doar MAXIMUM