Îngrediente | Metoda de preparare | |
Făină de grâu | 50 gr | Mai întâi se adaugaă ingredientele uscate, făina de grâu și grișul, în recipientul de mestecat; |
Griș | 250 gr | Adăugați sucul de morcov sau sfeclă peste ou până obțineți o masă de 85 ml și omogenizați amestecul; |
Ouă | 1 buc (+/- 60 gr) | Adăugăm această masă omogenă peste amestecul de făină de grâu și griș prin orificiul predestinat lichidelor; |
Suc din morcov (sfeclă) | +/- 25 gr | Lăsați în regimul de mestecare 2-3 minute; |
Schimbați la regimul de propulsare a pastei și dozați lungimea acesteia; | ||
Puteți să o preparați deodată sau să o uscați pentru ca să o gătiți ulterior. |
Am utilizat
Robot de bucătărie Philips HR2345/19 Aparat de făcut pasteDoar MAXIMUM