Rețetă de autor de pancake-uri de la Dumitru Boicu poate deveni un desert de sărbătoare neobișnuit sau un dejun cotidian – Dvs. decideți, dar fiecare este dator să guste!
Ingrediente | Mod de prepărare | |
Lapte praf | 150 gr | Cu ajutorul blenderului (ajutaj cununiță) bateți ouăle cu lapte condensat și cu unt; |
Ouă | 4 buc | Adăugați sare, făină și lapte praf; |
Lapte condensat | 150 gr | Introduceți totul în cana robotului de bucătărie, și amestecați aluatul cu ajutajul cârlig până la starea de smântână densă; |
Unt | 100 gr | Prăjiți pancake-urile în rondele de ananas și vișină pe tigaie sau pe o tigaie pentru blinele profesională; |
Apă | 300 gr | Se va servi preferabil cu lapte condensate și pomușoare. Poftă bună! |
Agent de afânare | 10 gr | |
Sare | 5 gr | |
Făină | 150 gr | |
Ananas rondele conservat | 150 gr |
Vișină în suc propriu | 50 gr |
Am utilizat:
Emisiunea completă o puteți urmări aici.
Doar MAXIMUM