Salutare!
Astăzi îți răspundem la întrebare ace să gătești într-o zi caldă de vară, iar așa cum zilele încă nu sunt suficient de calde, îți recomandăm să-ți notezi rețeta.
Chef-bucătarul Dumitru Boicu ne asigură că secretul delicioasei supe reci Ocroșca constă anume din câțiva pași simpli.
★Vezi în video pașii, rețeta, iar pe link găsești robotul de bucătărie Kenwood care îți va fi de mare ajutor: https://maximum.md/ru/5769577/
Accesoriu pentru robotul de bucătărie Kenwood: https://maximum.md/ru/5871347/
Okroșka din chefir
Chefir - 500 g | 1. În blender pregătim baza din chefir, smântână, sos de soia, sucul de lămâie, mărar și ceapă verde. |
Smântână negrasă - 300 g | |
Sos de soia - 15 ml | |
Lămâie - 0,5 buc. | |
Ou fiert - 2 buc. | 2. Cârnații și legumele le tăiem după preferințe, cubulețe sau rondele. |
Carnați „Doktorskaya”- 50 g | |
Cartofi fierți - 50 g | |
Castraveți proaspeți - 50 g | 3. Așezăm în farfurie, turnăm baza și ornăm cu verdeață, și ou fiert moale. |
Ridiche - 50 g | |
Mărar - 20 g |
Ceapă verde - 10 g |
Poftă bună!