0
Coș
Elementul nu a fost selectat

Confortul și căldură sunt mult mai apreciate în zilele înnorate și ploioase. Casa dumneavoastră a fost creată pentru a vă grăbi să reveniți la ea. Bucurați-vă de zilele și serile de toamnă pline de confort, iar ambianța dorită vă va crea instalația de climatizare cumpărată în rețeaua de magazine MAXIMUM.

Ventilatoarele de căldură au avantajul de a putea oferi rapid o temperatură confortabilă în încăpere. Ele sunt compacte şi mobile, sunt echipate cu sistem de deconectare automată în caz de supraîncălzire sau cădere. La MAXIMUM prețurile pentru ventilatoarele de căldură încep de la 179 de lei.

Dacă aveți bebeluşi in familie, vă recomandăm să alegeți convectoarele, aparate eficiente şi moderne. De exemplu, ST-HT3004K Saturn la un preț convenabil de 349 de lei. Rezistența convectorului este protejată de supraîncălzire. Nu exista nici un risc de ardere sau incendiu în timpul exploatării acestui încălzitor. Funcția de deconectare automată în caz de supraîncălzire sau cădere oferă un plus de siguranță.

Radiatoarele cu ulei în linii generale au acelaşi randament ca şi un calorifer al sistemului de încălzire centrală. Datorită folosirii uleiului radiatorul poate menține în încăpere o ambianță confortabilă timp de 1-2 ore după deconectarea radiatorului. Modelul de top al tehnologiilor italiene TRD40820E de la Delonghi la un preț de 2999 de lei constituie o alegere perfectă.

Spre diferență de alte tipuri de aparate de încălzit radiatoarele cu infraroşu nu încălzesc aerul ce trece prin rezistența lor, ele emană energie termică. Razele de energie, asemenea razelor solare, pătrund aerul, fără al încălzi, dar încălzesc suprafețele obiectelor, la care ajung. Exemplu de cel mai bun preț este modelul SC-IR250D01 Scarlett la 149 de lei!

Toată gama aparatelor de climatizare o puteți găsi in magazinul nostru online, unde puteți comanda livrarea cumpărăturilor în orice colț al țării.

Protejându-vă de frig, aveți grijă si de calitatea aerului cu care respirați !

Vă recomandăm purificatorul de aer Sharp KCA50EUW, produs unic, cu funcție de umidificator şi dotat cu tehnologia Plasmacluster, care nu are analog în lume. Ea permite o curățare de eficiență maximă a aerului de microorganisme (viruși, bacterii, spori ai ciupercilor de mucegai), polen, alergeni și alte impurități nocive. Exclusivitatea tehnologiei este confirmată de institutele științifice internaționale din Japonia, Germania, SUA, Canada, Marea Britanie și Rusia.

Puteți vedea şi testa sistemul unic de curățare şi umidificare a aerului în primul în Moldova showroom Smart Home în cel mai mare hypermarket din țară de produse electronice și de uz casnic de pe bd. Gagarin 16.

În magazinele MAXIMUM veți găsi aparate de aer condiționat, boilere, aparate de umidificare şi curățare a aerului, precum şi multe altele pentru a crea o ambianță de confort în casa dumneavoastră.

Aducem căldură în casele Moldovei încă din 1996. Cu MAXIMUM veți avea tot timpul în casa dumneavoastră o ambianță confortabilă !

Doar MAXIMUM.