0
Coș
Elementul nu a fost selectat

Stylerul cu abur LG reprezintă un analog casnic al curățătoriei chimice, care va ajuta la menținerea hainelor într-o stare ideală.

Datorită sistemului special de îngrijire delicată a țesăturii, putem încredința dulapului cu aburi LG chiar și hainele cele mai delicate. Dulapul cu aburi de la LG este o soluție unică, care permite asigurarea unei îngrijiri delicate a îmbrăcămintei în condiții casnice. Aparatul economisește timpul, ajută la păstrarea aspectului exterior al hainelor și ne scutește de grijile casnice.

Stylerul cu abur LG are următoarele funcții:

1. Netezește cutele de pe haine fără fierul de călcat.

2. Elimină mirosurile neplăcute, împrospătează aerul.

3. Usucă cu grijă chiar și lucrurile delicate.

4. Presa specială creează dunga pe pantaloni.

LG Styler este un aparat de neînlocuit pentru cei care apelează frecvent la serviciile curățătoriei chimice. Cu ajutorul dulapului cu aburi, veți avea grijă cu ușurință, acasă, de rochia de seară, costumul preferat și vestimentația de designer.

Regimul de dispersie inteligentă a aburilor ne permite să împrospătăm hainele în clipe numărate, nimicind peste 99 % dintre alergeni și bacterii, să netezim încrețiturile și să conferim hainelor un aspect îngrijit, de parcă abia au fost luate de la curățătoria chimică.

Dulapul cu aburi LG Styler se bucură de popularitate deosebită la designerii vestimentari și la proprietarii saloanelor de mariaj. Este un adevărat ajutor pentru business, care economisește considerabil timpul și banii.

LG Styler garantează îngrijirea calitativă chiar și a îmbrăcămintei cele mai delicate. Sistemul de comunicare fără contact Tag On face posibilă dirijarea procesului de pe smartphone. Pentru aceasta nu trebuie decât să descărcați aplicația.

Toate caracteristicile modelelor pot fi văzute aici. Pentru mai multe detalii, contactați-i pe vânzătorii-consultanți din magazine.

Doar MAXIMUM