În mod tradițional, Black Friday, reprezintă doar câteva zile de reduceri. Noi, la Maximum, am pregătit pentru tine o cantitate incredibilă de bunuri, cadouri și oferte speciale, încât am decis să prelungim această „sărbătoare a vieții” cu o săptămână întreagă!


Căutând televizorul din gama noastră variată de mărci, cu siguranță vei alege modelul perfect pentru tine, la cel mai atractiv preț din țară! De exemplu, chiar și cele mai mici detalii ale imaginii de pe ecranul Ultra HD Smart al televizorului Samsung UE43NU7090UXUA cu o diagonală de 43 "și rezoluție 4K îți vor permite să te simți în interiorul a ceea ce se întâmplă. O paletă moale, contrast și detalii optime - în acest televizor vei găsi echilibrul perfect al parametrilor.

Smart TV Samsung UE55NU7090UXUA, este un „fratele” mai mare al modelului anterior și are aceleași funcții. Printre acestea putem distinge funcția de contrast dinamic crescut (HDR), care crește semnificativ contrastul și trecerea de la o culoare la alta a imaginii, făcând-o mult mai realistă și „mai profundă”. Un rol semnificativ joacă tehnologia PurColor patentată de Samsung. Această tehnologie vă permite să convertiți chiar și o imagine 4K într-un spectacol realist viu - datorită procesorului, care „adaugă” pixelii lipsă în conformitate cu un algoritm special, colorându-i în cele mai potrivite culori.

Smartphone-ul Samsung A015 / 16 Galaxy A01, noul bestseller entry-level, se deosebește de modelele anterioare prin ecranul său mare și luminos de 5,7 inchi HD +, camere bune (13 mpx principal și 5 mpx frontal), precum și performanțe foarte bune, datorită procesorului cu 8 nuclee și 2 GB RAM. Cu 16 GB memorie internă și o baterie de 3000 mAh, vei avea întotdeauna suficient spațiu și putere pentru a transmite video, descărca și trimite cele mai importante fișiere.


Smartphone Xiaomi RedMi 7A 2 / 32GB Black oferă o combinație echilibrată de preț și calitate. Procesorul cu 8 nuclee Qualcomm Snapdragon 439, cu 26% mai rapid decât predecesorii săi, asociat cu adaptorul grafic Adreno 505, asigură o funcționare lină a tuturor aplicațiilor, oferind performanțe maxime pentru orice sarcină. Camera 13 mpx cu focalizare rapidă îți permite să faci imagini clare în orice situație. Camera frontală RedMi 7A cu mod de înfrumusețare și suport pentru inteligență artificială îți va sublinia întotdeauna atractivitatea. O baterie puternică de 4000 mA / h în combinație cu optimizarea inteligentă și un sistem de economisire a energiei vă va uimi cu autonomia sa.



Smartphone Samsung A307 / 32 Galaxy A30s, un alt reprezentant elegant și funcțional al celebrului brand coreean. O cameră triplă cu detectare automată a scenelor, o baterie puternică de 4000 mA / h cu suport pentru încărcare rapidă și un scaner încorporat pe ecran sunt închise într-o carcasă compactă cu o imprimare holografică a capacului posterior. Datorită matricei Super Amoled HD + 6.4 ", ecranul a devenit și mai suculent și mai luminos. Iar noul procesor cu 8 nuclee și RAM 3Gb vor asigura funcționarea eficientă a aplicațiilor.

Consola de jocuri PS 4 PRO 1TB Black este cea mai puternică consolă din lume! Jocurile uimesc prin grafică strălucitoare și detalii incredibile, ceea ce a fost posibil grație unui procesor de două ori mai puternic în comparație cu PS4-ul standard. Grafica îmbunătățită și claritatea extraordinară a imaginilor 4K vor reînvia orice imagine, nu numai în jocuri, ci și în lumea bogată a aplicațiilor multimedia. De asemenea, te vom bucura cu jocul Fortnite inclus în pachet. Savurează exclusivitatea ofertei noastre!


Laptopul universal ASUS D509DA-EJ329 pe cel mai nou procesor AMD Ryzen3 cu 4 GB RAM și o placă grafică integrată combină reușit designul elegant și tehnologia modernă. Este cel mai potrivit pentru cei care au nevoie de un asistent de încredere în studii, muncă sau navigare pe Internet. Ecranul subțire mat 15.6 "FullHD NanoEdge are un unghi larg de vizualizare. Iar datorită unități SSD de 256 GB, orice sarcină va fi finalizată în cel mai scurt timp.

Dacă trebuie să imprimați sau să scanați ceva, avem tot necesarul pentru asta. De exemplu, dispozitivul cu jet de cerneală multifuncțional Canon MG2550S cu imprimare color este format din 3 dispozitive într-unul singur: imprimantă, scaner și mașină fotocopie. Iar printre analogii care utilizează tehnologia de imprimare cu laser, puteți alege între monocromul HP LaserJet Pro M28a cu o rezoluție de scaner de 1200 dpi și o viteză de imprimare de 18 pp/m și fratele său mai mare, Canon i-Sensys MF112 MFP, a cărei rezoluție este de 9600 dpi, și viteze de imprimare de până la 22 pp/m.

A patra versiune a tracker-ului Xiaomi fitness, MiBand 4, care ne-a cucerit instantaneu, a primit un ecran tactil color. Acum este cu 40% mai mare și mai luminos. Numărul de exerciții susținute a crescut și el. Acesta va măsura pulsul, va monitoriza calitatea somnului tău, va arăta timpul, vremea și notificările din aplicații, va număra pașii și caloriile. Poți gestiona cu muzica și video de pe smartphone direct de pe brățară. Rezistența la apă la o adâncime de 50 m și 20 de zile de viață a bateriei, o fac un însoțitor indispensabil în călătorii și sport. Și acum pentru doar 599 lei!

Pentru cei a căror telefon se descarcă în mod constant la cel mai neoportun moment, un acumulator extern USB Xiaomi cu capacitatea de 10000mAh Mi Power Bank 3 va fi extrem de util, având mai mulți conectori: micro USB și USB Type-C la intrare, USB și USB Type-C la ieșire. Iar datorită funcției de încărcare rapidă, puteți completa rapid capacitatea acesteia.

Poți organiza cu succes locul de muncă, conectând setul de mouse și tastatură wireless compact Logitech MK220 Black, a cărui rază de acțiune atinge 10 metri.

Protejată de praf și umiditate, boxa portativă Bluetooth JBL GO 2, care cântărește doar 180 de grame, cu o baterie încorporată, proiectată pentru 5 ore de autonomie, devine momentan un însoțitor excelent în sport și vacanțe. Și cele 12 culori luminoase vor permite să-ți manifești personalitatea unică.

Căștile fără fir Sony WHCH510L, ușoare și confortabile sunt capabile să funcționeze timp de 35 de ore la rând fără reîncărcare! Datorită microfonului încorporat, puteți comunica ușor cu prietenii în modul hands-free. 

Căștile fără fir Xiaomi Mi TrueWireless Earbuds sunt excelente ca produs de sine stătător și pot fi o completare excelentă pentru un smartphone sau un tracker de fitness. Bateria încorporată cu o capacitate de 300 mAh îți va permite să savurezi muzica preferată timp de 16 ore!

Datorită ceasului inteligent Samsung SM-R800 Galaxy Watch, poți rămâne în contact mai mult decât înainte. Aceasta este o combinație unicală a funcționalității - smart cu senzația uzuală a unui ceas de mână analogic. Datorită unei varietăți de opțiuni de: design, cadrane și curele schimbabile, poți foarte ușor adapta ceasul la stilul tău de viață. Acest ceas va fi asistentul tău integral în orice, începând cu trezirea de dimineață și analiza calității somnului, până faptul de a-ți aminti de toate întâlnirile și sarcinile planificate pentru ziua respectivă. Ceasul va deveni un antrenor personal, măsurând ritmul cardiac, caloriile și urmărind până la 39 de activități și 6 acțiuni atunci când faceți exerciții. Rezistent la apă - 5 atm. Iar adevărata durabilitate militară, va permite să utilizezi ceasul în condiții meteorologice dificile.

Chiar dacă are un corpus compact, soundbar-ul Panasonic SC-HTB250EGK generează un sunet de înaltă calitate, curat și puternic (80W), datorită celor două difuzoare cu bandă largă. Funcția H.BASS extinde adițional gama de frecvențe joase, creând un bass uimitor, iar diversele moduri de sunet vă permit să alegeți opțiunile cele mai potrivite pentru imagine. Subwooferul wireless, cu funcția Bass Reflex, accentuează clar frecvențele joase. Toate acestea vor face să ai filmele și muzica preferată, pe care le poți transfera de pe orice dispozitiv prin Bluetooth, acum devenind și mai realiste.


Mașina automată de cafea Philips EP1200/00 vă va oferi posibilitatea de a savura aroma și gustul unic al cafelei, din boabele proaspăt măcinate cu o singură atingere, datorită pietrelor ceramice durabile și celor 12 niveluri de măcinare. Iar sistemul inteligent Aroma Extract va găsi echilibrul optim între temperatura de preparare și intensitatea aromelor de cafea, menținând temperatura și reglând, de asemenea, cantitatea de apă, astfel încât să vă bucurați întotdeauna de cea mai delicioasă cafea. Astăzi poți cumpăra această mașină de cafea pentru doar 4899 lei!


Datorită elementului de încălzire ascuns, fierbătorul electric Scarlett SC-EK27G44 de 1,7 litri nu numai că păstrează proprietățile benefice ale apei, dar va avea un termen de viață mai îndelungat. Iar sistemul de siguranță Safe Work, care oprește dispozitivul atunci când fierbe și protejează împotriva pornirii fără apă, va facilita funcționarea. Carcasa din sticlă și iluminarea cu LED a acestui fierbător, cu o reducere de 50%, cel mai bun preț din Moldova, va decora, fără îndoială oferta noastră.

Compactă și elegantă, mașina de tocat carne Moulinex ME105830 este caracterizată de o putere mare și productivitate înaltă. Aceasta e capabilă să macine carnea de orice densitate, iar materialele de înaltă calitate ale carcasei sunt ușor de curățat și nu sunt supuse uzurii. Dintre caracteristicile acestui model, se poate remarca o duză pentru umplerea cârnaților de casă și funcția Reverse. Merită de remarcat că acum puteți cumpăra această mașină de tocat carne la un preț scăzut record - 899 lei!

Un puternic blender staționar Caso B800, realizat din oțel inoxidabil, cu un bol de sticlă, datorită unei durabile lame 4x, a două viteze și a funcției de cracare a gheții, poți face pregătirea instantanee a smoothie-urilor, cocktail-urilor, frappes-ului, a supelor creme și sosurilor. Protecția la supraîncălzire și o dublă siguranță vor face ca funcționarea sa să fie fiabilă și sigură.


Multifierbătorul compact Scarlett SC-MC410S20 cu un volum de 3 litri, cu o acoperire antiaderentă în trei straturi ocupă un spațiu minim, dar nu cedează în funcționalitate, în fața modelelor anterioare. 14 programe și flexibilitatea setărilor, combinate cu o gamă completă de accesorii și o carte de rețete, pentru doar 399 de lei.

Fierbătorul de apă electric Scarlett SC-EK21S26, cu volum de 2 litri, corpusul căruia e constituit din carcasă din oțel inoxidabil de înaltă calitate, păstrează proprietățile naturale ale apei și asigură durabilitatea și calitățile ridicate ale consumatorului.

Iar pentru cei care se gândesc la o achiziție mai serioasă, cum ar fi un frigider, am pregătit cea mai bună ofertă din acest sezon.Frigider Sharp SJT1227M5W la cel mai bun preț din țară - 2999 lei. Sau un frigider Samsung RB30J3000SA / UA cu tehnologia Total NoFrost și un volum de 311 litri pentru doar 6399 lei!

Datorită designului laconic și elegant, carcasei din oțel inoxidabil și mânerelor ascunse, frigiderul Beko cu congelator jos RCNA365E20ZXP se potrivește perfect în orice interior. Funcția super-răcire va ajuta să faceți față unui volum mare de produse și să prevină formarea de cristale de gheață care distrug fibrele alimentare. Clasa de eficiență energetică ridicată, compresorul A +, cu zgomot redus și sistemul de răcire cu două circuite, Neo Frost Dual Cooling, subliniază avantajele sale.

Frigiderul Samsung cu congelator jos RB34N52A0SA /UA, datorită pereților subțiri de izolație termică și a tehnologiei brevetate Space Max, permite creșterea volumului intern fără modificarea dimensiunilor externe și menținerea eficienței energetice ridicate. Renumit pentru funcționalitatea remarcabilă, compresorul Inverter este apreciat și pentru nivelul redus de zgomot, durata de viață lungă, cu o garanție de 10 ani.

Cuptorul cu microunde Sharp R270S este ideal pentru bucătăriile mici atunci când trebuie să dezghețați rapid mâncarea sau să încălziți o masă pentru întreaga familie. 10 niveluri de putere diferite, un sistem de protecție pentru copii, acoperirea interioară emailată ușor de curățat și controlul tactil îl caracterizează perfect.

Aragazul combinat Gorenje K5341WF va deschide oportunități excelente pentru experimente culinare. Forma boltită a cuptorului permite aerului să circule liber, învăluind produsul din toate părțile, ceea ce îl face moale și suculent în interior. Iar o acoperire de smalț deosebit de rezistentă, non-poroasă, Silver Matte, îmbunătățește calitatea funcționalității acesteia. Arzătoarele inovatoare de gaz optimizează controlul flăcării datorită unei construcții speciale, atunci când amestecul de gaz și aer se efectuează din timp, care la rândul său, reduce semnificativ timpul de gătit și irosirea gazului. Iar prețul de 4999 lei te va cuceri iremediabil!


Frigiderul pentru vinuri Caso WineDuett 120 este proiectat folosind tehnologia termoelectrică sigură Peletier atunci când se ating temperaturi scăzute fără a folosi gaze. Acest model are patru rafturi din lemn proiectate pentru 12 sticle de vin, iar datorită a două zone independente de temperatură puteți depozita atât vin alb, cât și roșu. Ușa vopsită nu lasă lumina soarelui, protejând astfel conținutul de radiațiile ultraviolete dăunătoare, păstrând totodată gustul și aroma vinului.

Plita încorporabilă pe gaz Gorenje GTW641SYW din colecția Simplicity este realizată din sticlă temperată albă și se îmbină perfect cu alte aparate din serie. Pe grătarele din fontă masivă, stau stabil chiar și vase voluminoase. Modelul este echipat cu patru arzătoare cu gaz de capacități diferite, inclusiv un arzător WOK cu dublu circuit, ideal pentru gătirea la foc intens. Aprinderea electrică automată și controlul gazelor garantează siguranța.

Plita încorporabilă pe gaz Samsung NA64H3030AS / WT din oțel inoxidabil, cu grătare din fontă care ocupă întreaga suprafață, permite, fără a ridica, să miști vasele și tigăile în siguranță. Plus, sunt ușor de plasat în mașina de spălat vase. Cu un arzător cu flacără triplă, care asigură o încălzire intensă, puteți găti rapid o masă aceasta păstrându-și calitățile gustative.

Plita încorporabilă electrică AEG IKB64413FB, absolut plată, netedă și rezistentă la deteriorare, asigură încălzirea cea mai rapidă. Reglarea precisă a temperaturii de încălzire vă va permite să gătiți cele mai sofisticate feluri de mâncare și să transmiteți cele mai fine nuanțe gustative. Funcția Hob2Hood conectează hota și plita. Intensitatea hotei depinde direct de intensitatea gătitului: modurile se vor schimba automat. Funcția BOOSTER cu care este echipată această plită este soluția ideală pentru acele cazuri în care trebuie să atingeți rapid o temperatură ridicată de încălzire. Cu ajutorul său, vasele pot fi încălzite aproape instantaneu.

Cuptorul electric încorporabil Gorenje BO74SYW cu volum de 71 litri, datorită combinației de control tactil și a unui comutator central cu iluminare de fundal, simplifică munca cu setările și funcțiile automate ale programului, permițându-vă să setați rapid parametrii, în modul manual. Puteți utiliza încălzirea clasică și cu ventilație, grătar și diferite combinații, inclusiv funcția de dezgheț. Geamul dublu al ușii va proteja împotriva arsurilor accidentale. O funcție de curățare a smalțului și aburului pirolitic nu va lăsa nici o șansă murdăriei.

Cuptorul electric încorporabil AEG BCE451350M, este realizat din oțel inoxidabil și echipat cu un programator încastrat convenabil. Datorită acoperirii emailate catalitice, suprafața interioară este ușor de curățat, trebuie doar să selectați modul dorit, apoi să ștergeți suprafața cu o lavetă umedă. Închiderea moale a ușii este asigurată de tehnologia Soft Closing Door. Iar șinele telescopice vor facilita foarte mult accesul. 

Mașina de spălat frontală Sharp ESGFB7143W3EE cu o capacitate de 7 kg și control electronic este ideală pentru o familie mare. Datorită unui motor liniștit, a unei clase de rotire ridicată (1400 rpm) și a 15 programe, puteți uita complet de acesta în timpul spălării.

Mașina de spălat frontală Samsung WF60F1R2G0WDBY poate face față celor 6 kg de rufe într-un singur ciclu. 8 programe preinstalate și opțiunea de pornire întârziată vor facilita funcționarea acesteia. Posibilitățile largi de protecție intelectuală, inclusiv controlul spumei, protecția împotriva scurgerilor și a supratensiunilor, echilibrarea automată, fac ca acest model să fie absolut sigur de utilizat. Pur și simplu nu-l puteți rata la un preț atât de scăzut de doar 4599 lei!

Aspiratorul fără fir Dyson V8 Absolute SV10 este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli și suprafețe. Datorită duzei de acționare directă universală și a periilor rigide din nailon, acest aspirator poate suporta chiar și cel mai dificil tip de murdărie. Kitul include: o duză cu role moi ale cărei peri de fibră de carbon îndepărtează eficient praful fin, iar grămada de nylon vă permite să colectați resturi mari; perie electrică pentru mobilier tapițat și curățare lână; perie cu perii moi, duze combinate și crevice. Motorul controlat digital cu 15 cicloni aranjați în 2 rânduri asigură o putere de aspirație inegalabilă și până la 40 de minute de viață a bateriei. Aspiratorul este echipat cu un sistem unic de filtrare care vă permite să capturați cele mai mici particule, reținând alergenii și bacteriile cu dimensiuni de până la 0,3 microni. Aerul care iese din aspirator este mai curat decât aerul pe care îl respiri de obicei.

Aspiratorul cu container LG VC73201UHAR Kompressor, cu o capacitate de 420 de wați, este echipat cu o tehnologie unică de presare care vă permite să colectați mai mult praf într-un recipient decât un aspirator clasic și asigură o curățare ușoară. Iar sistemul de turbocicloni menține o putere de aspirație constant ridicată. Un sistem de filtrare în mai multe etape, inclusiv Hepa 14 extrem de eficient, captează particulele nocive de praf, la evacuare asigurând un aer curat.


Generator de aburi pentru călcat Braun IS7144BK CareStyle 7, cu o putere de 2400 wați și un impuls cu abur de 450 g/min are un design ergonomic inovator, ce include un mâner moale și sistemul Ultimate Fast Clean, care oferă o procedură de descalcare rapidă și convenabilă. Când călcați țesături delicate în modul Eco, datorită tălpii tehnologice ușor glisante Eloxal 3DPlus, economisiți mai mult de 30% din energie. Modul unic ICare este potrivit pentru toate tipurile de țesături, alegând temperatura potrivită - atât pentru materialul subțire, cât și pentru cel dens. Oprirea automată, sistemul anti-picurare și 4 moduri de alimentare cu abur, inclusiv cele verticale, vor asigura funcționarea fiabilă și extrem de eficientă a dispozitivului.

Tongs-urile compacte ale ondulatorului Scarlett SC-HS60601, datorită acoperirii ceramice a plăcilor ondulate, asigură încălzirea rapidă și alunecarea ușoară prin păr cu cel mai înalt nivel de securitate. Ideal pentru crearea volumului de bază. Carcasa din plastic este rezistentă la căldură, cu un strat special Soft Touch care vă protejează în mod fiabil mâinile și previne alunecarea excesivă. Prețul super de 99 de lei, țipă literalmente că ar trebui să fie al tău!

Trimmer Philips QP2520 / 20 OneBlade este o tehnologie electrică revoluționară, concepută pentru bărbații care poartă barbă. OneBlade îndreaptă, face contur și bărbierește părul de orice lungime. În plus, este rezistent la apă, deci este foarte ușor de curățat, trebuie doar să clătiți cu apă, sub robinet.


Ondulatorul de păr Remington S6500 cu un tip de control electronic și un mic display care vă permite să selectați temperatura dorită în funcție de tipul de păr, precum și o blocare specială care previne schimbările accidentale. Datorită ionizării și a unei acoperiri ceramice îmbunătățite, dispozitivul este la fel de ușor de îndreptat părul creț sau de făcut bucle ondulate, făcând acest lucru la un nivel profesional.

Puteți scăpa de stresul unei zile lungi, să vă relaxați și să uitați de toate problemele o perioadă, folosind aparatul electric de masaj Naipo MGS-150DC. Datorită celor 3 pași de intensitate și celor 8 noduri tridimensionale de shiatsu care penetrează profund, masajul te va scuti de oboseala musculară. O funcție termică extinsă va transfera căldura moderată în mușchi, ligamente și va ameliora oboseala gâtului, spatelui, umerilor și șoldurilor.

Periuța de dinți electrică Electric Oral-B D12.513 Vitality X2 - curăță perfect dinții și spațiile dintre ei! Folosind tehnologia 2D, realizând 7600 de rotații reciproce pe minut, acoperind fiecare dinte, va oferi o periere de două ori mai eficientă comparativ cu o perie convențională. Iar cronometrul încorporat vă va anunța că sarcina a fost finalizată. Iar prețul de 599 lei pentru două dispozitive este pur și simplu de neconceput!



Irigatorul Jetpik 50-SOLO  este un sistem compact, multifuncțional și cel mai avansat pentru îngrijirea dinților și gingiilor. Funcționează conform principiului acțiunii hidromasajului: un jet de apă pulsat direcționat asigură curățare profundă în locuri inaccesibile unei periuțe de dinți. Irigarea orală este o procedură utilă și recomandată de către medici stomatologi pentru igiena dentară zilnică și a gingiilor. Iar tehnologia smart combină puterea unui jet de apă și puterea de penetrare a unui fir dentar pulsativ.

Datorită sincronizării cu un smartphone, cântarul de podea Xiaomi Mi Body Composition Scala 2 poate diagnostica 13 parametri importanți, printre care: determinarea proporției de grăsime, mușchi și țesut osos, proporția de apă și calcularea indicelui de masă corporală. Iar capacitatea de a stoca până la 16 utilizatori în memorie va face posibilă monitorizarea stării de sănătate a tuturor celor apropiați și dragi.

Purificatorul de aer Xiaomi Mi Air Purifier 2H, datorită designului său cilindric cu un sistem de găuri, permite aerului să circule la 360 de grade. Sistemul de filtrare în trei etape va absorbi nu numai particule mari de praf și păr de animale, ci chiar fum, polen, mirosuri neplăcute, bacterii patogene, formaldehide și alte toxine. El este capabil să curățe o cameră de până la 31 mp. Grăbiți-vă să achiziționați acest dispozitiv indispensabil la un preț de 2499 lei.

Umidificatorul / Purificatorul de aer Sharp KCA40EUW este echipat cu tehnologia unică de ionizare și purificare a aerului Plasmacluster Ion, care folosind ioni încărcați negativ și pozitiv, elimină mucegaiul aerian, bacteriile, virușii, alergenii și alte particule dăunătoare, și menține echilibrul ionilor pozitivi și negativi din încăpere la nivel de condiții naturale ideale. Senzorii de temperatură, praf și umiditate integrați monitorizează calitatea aerului, conducându-l automat la parametrii specificați. Achiziționându-l acum la un preț de 5999, veți economisi până la 2000 de lei!

Aparatul de aer condiționat split TCL TAC-07CHSA/KA este un sistem modern aparat de aer condiționat split, montat pe perete, care face parte din noua serie ELEGANT. Designul clasic al unității interioare combină sofisticarea liniilor cu stilul interior. Se încadrează cu ușurință în orice concept de design, multifuncțional, ușor de utilizat și liniștit în funcționare. Răcește eficient, încălzește, drenează și ventilează aerul în orice încăpere, cu o suprafață de până la 20 m².



Comandați online modelul preferat, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre toate beneficiile, apelând la (022) 54 54 54.


Doar MAXIMUM.


199 lei
159 lei
Reducere 20%
Economie 40 lei
Volum, ml: 350 / Material carcasă: ceramică / silicon / Altele: cană-termos / Garanţie, luni: -
Cod produsului: 61559
2199 lei
1989 lei
Reducere 9%
Economie 210 lei
92 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Suprafata de incalzire, m²: 20 / Putere, W: 2000 / Control: electronic;telecomandă / Număr de programe: 2
Cod produsului: 89563
5549 lei
255 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Putere de aspirare, W: 150 / Putere maximă consumată, W: 410 / Autonomie acumulator, max., min.: 40 / Control: pe mâner
Cod produsului: 85768
21999 lei
1833 lei/lună
Avans 0
Termen 12 luni
Capacitate totala, l: 586 / Capacitate congelator, l: 160 / Capacitate frigider, l: 426 / Dezgheţare congelator: NeoFrost
Cod produsului: 84845
349 lei
Сonectare: fără fir / Destinat: business / Interface conectare: USB / Conectare prin fir: USB Type-A
Cod produsului: 94338
6999 lei
5999 lei
Reducere 14%
Economie 1000 lei
275 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Tehnologia ecranului: LED / Diagonala ecran, cm: 140 / Rezolutie ecran, pixeli: 3840x2160 UltraHD 4K / Conectare fără fir: Bluetooth;Wi-Fi
Cod produsului: 150069
36849 lei
768 lei/lună
Avans 18424
Termen 24 luni
Tehnologia ecranului: Neo QLED / Diagonala ecran, cm: 165 / Rezolutie ecran, pixeli: 3840x2160 UltraHD 4K / Rata de reimprospatare, Hz: 120
Cod produsului: 146313
339 lei
139 lei
Reducere 58%
Economie 200 lei
Destinat: pentru telefon / Decorare: cu suport / Compatibil cu modelul: Samsung Galaxy S9 / Form factor: husă-carcasa
Cod produsului: 54644
39 lei
19 lei
Reducere 51%
Economie 20 lei
Tip: capete de bărbierit / Descrierea produsului: lame din inox pentru un bărbierit eficient și confortabil
Cod produsului: 42580
1299 lei
999 lei
Reducere 23%
Economie 300 lei
46 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Tip căști: on ear / Mod de folosire: pe cap / Material pernă: piele artificială / Conectare prin fir: mini-jack 3.5 mm
Cod produsului: 155244
439 lei
349 lei
Reducere 20%
Economie 90 lei
Putere maximă consumată, W: 2200 / Tip control: mecanic / Număr de viteze: 2 / Număr nivele de temperatură: 2
Cod produsului: 49374
299 lei
Complet fără fir (TWS): da / Tip căști: in-ear / Mod de folosire: în auriculă / Protecția împotriva prafului și a umezelii: da
Cod produsului: 147218
599 lei
449 lei
Reducere 25%
Economie 150 lei
Rezoluție sensor, Mp: 3 / Rezoluţie video max., pixeli: 1280x720 HD / Focalizare: da / Microfon: da
Cod produsului: 22196
999 lei
46 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Memorie internă, GB: 256 / Form factor: USB Type-A / Viteza de citire, MB/s: 300 / Versiunea interface: USB 3.1
Cod produsului: 65348
5499 lei
3499 lei
Reducere 36%
Economie 2000 lei
161 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Tehnologia ecranului: LED / Diagonala ecran, cm: 102 / Rezolutie ecran, pixeli: 1920x1080 FullHD / Rata de reimprospatare, Hz: 60
Cod produsului: 120515
2299 lei
2099 lei
Reducere 8%
Economie 200 lei
97 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Ecran, inch: 6,5 / Rezolutie ecran, pixeli: 1600x720 HD+ / Tehnologie sensor: PLS / Rezoluția foto (principala), Mp: 50
Cod produsului: 106623
Toate Articolele