
Pâine din hrișcă
| Ingrediente | Mod de prepărare | |
| Făină | 1 kg | Introduceți toate ingredientele în cuptorul de pâine Kenwood; |
| Drojdie vie | 50 gr | Alegeți grosimea cojii; |
| Apă | 300 gr | Coaceți 45 de minute la 180°С |
| Sare | 5 gr | |
| Zahăr | 10 gr | |
| Ulei de măsline | 50 gr |
Terci pudră
| Ingrediente | Mod de prepărare | |
| Crupă de griș | 200 gr | Prăjiți și mărunțiți hrișca pe o tigaie antiaderentă; |
| Apă | 500 gr | Uniți 50/50 cu crupa de griș; |
| Hrișcă | 200 gr | În căuș diluați 50/50 laptele condensat și apa. Adăugați cardamon; |
| Lapte condensat | 1 b | Turnați terciul în multifierbător, acoperiți cu apa cu lapte condensat și setați |
| Unt | 100 gr | regimul „terci”; |
| Cardamon boabe | 2-3 buc | Adăugați unt. |
| Fistic | 20 gr | |
| Portocală | 1 buc |
Pireu
| Ingrediente | Mod de prepărare | |
| Hrișcă | 200 gr | Prăjiți în ulei, pe o tigaie antiaderentă chile, ghimbirul, cimbrișorul |
| Cimbrișor proaspăt | 5 gr | și fileul de pui; |
| Usturoi | 10 gr | Adăugați hrișcă și apă; |
| Carry | 5 gr | Înăbușiți timp de 15 minute la foc mediu; |
| Fileu de pui | 200 gr | Înainte să serviți, adăugați coriandrul. |
| Piper chile proaspăt | 10 gr | |
| Ghimbir proaspăt | 5 gr | |
| Coriandru proaspăt | 10 gr | |
| Ulei vegetal | 30 gr |
În rețetă dată noi am utilizat:
- Cuptor de pâine Kenwood BM450
- Multifierbător Tefal RK900132
- https://www.facebook.com/jurnaltv/videos/383441015746267/
Doar Maximum!



